Гаражна разпродажба: серия виртуална

От вторник, 9 февруари 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Докато се правех, че съм във ваканция и си почивам, а всъщност подпирах една кухненска маса и бачках, а после поради преумора не можех да заспя и нацъках тези два вдъхновяващи поста (първи и втори) за това как ще пренаредя, подредя и огранича размера на гардероба си (ама сериозно, окончателно, за винаги и т.н.) и си мислех: пфъ, е колко пък да е трудно? нямах никаква, ама никаква представа с какво се захващам…

Факт е, че от вчера трупам една купчина с неща за продаване/подаряване и се чувствам загубена в собствения си хаос! Хаос, който организирано и съзнателно съм събирала, колекционирала и обгрижвала (подреждала, сгъвала, прала, сушила, гладила, давала на химическо чистене и т.н.) години наред. Даже и хаос не е точната дума – а сбор дрехи и аксесоари, които са ми правили компания толкова години (или месеци и дни, според зависи), а сега не ги искам, защото предпочитам да имам минималистичен премерен и обран гардероб и стил от тук до края на дните ми! (надявам се, не се заклевам, защото знам ли какво може да се получи).

Не е лесно да се разделяш с притежанията, но мога да се надявам, че от тук нататък ще става по-лесно и практично.

Апропо – пътувайки през Сърбия насам и чекирайки се под път и над път в Swarm, получих „подсказка“ за Shedd – a fashion marketplace for regular people, fashionistas and designers, което днес надлежно свалих и инсталирах (има го в iStore & Google Play и е безплатно)така че от тази вечер почвам снимане и качване.

Няма да се правя на изненадана, знаех за това приложение, но сега то ме намери – само, докато пътувах към бъдещата си цел да бъда минималист – карма!

В Shedd моите обяви ще бъдат тагнати с: #‎mywardrobeshop  ‪#‎anasgarderobe ‪#‎anaswardrobe ‪#‎anashandbag

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *