Ana’s Handbag е моето създадох в края на януари 2011-та година. Първоначалната ми идея беше тук да събирам всички малки, големи и значими неща от живота ми – или тези, които биха вълнували една жена, до някъде с намигване към израза: в една женска чанта можеш да намериш целия свят.

Но с течение на времето установих, че писането за мода, гримчета и събития не ми е достатъчно. Постепенно започнах да пиша и за сериозни бизнес издания, както и да се занимавам с бизнес и социален етикет, публичен и личен имидж – все неща, които са извън границите на това, което представляваше блога, но пък си струваше да споделям. Т.е. личен блог не беше вече съвсем точно – по-вярното описание е сайт – пак общо, но все пак по-честно.

И така това е едно непретенциозно място, в което има от всичко по малко, моето виртуално портфолио или публичен онлайн дневник.

За да се свържете с мен с предложения, въпроси, покани или да обсъдим времето моля използвайте контактната форма на блога или ми пишете лично съобщение във Facebook страницата на блога.

До скоро!

Ана

15 май, 2018 г.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *