Всички текстове, снимки и документи в този блог са написани, снимани или направени от мен. В противен случай споменавам автора + линк.

Моля при интерес към съдържанието на този блог да се свързвате с мен.
Моля всеки, който копира или цитира този блог да опоменава точно източника на информация и автора – за което благодаря предварително!

Този блог, както и Анкабанка имат много малко правила:
Аз не ръся гадост, спам и хейт – моля за същото.

Приемам градивната критика, но не толерирам безпричинни нападки. Приемат се всякакви смислени и разумни предложения, коментари, идеи и различни гледни точки, както и още информация по темите, които споделям.

Агресивни, арогантни, обидни и подобни коментари ще бъдат изтривани. Ако авторите на подобни коментари са настоятелни, ще бъдат блокирани.

Моля придържайте се към темата, която коментирате. Ако звездите ви го говорят, предполагам, че има специализирани места, където можете да потърсите помощ и подкрепа.

Предпочитам хората, които коментират да оставят истинските си имена, никове, граватари или каквото им е драго.

Различни личности с един електронен адрес ще приемам като спам, същото важи за IP-тата. Промо съобщенията, които не са по темата се третират като спам. Ако искате да запознаете читателите ми с вашия продукт/бизнес – моля свържете се с мен, за да намерим най-удачния начин за това.

Писането на кирилица е препоръчително.

Ако някъде намерите грешка от правописно, фактологическо или друго естество – моля да ме поправите.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *