Събина

Започнах поредица, която беше на дълга пауза, но сега продължавам – жените в моя живот.

Направих списък – опитах се да спазвам хронология според кога с коя жена съм се запознавала, но стана твърде объркано. За това се връщам на онзи Форум Храна, на който се запознах с Яна, за да кажа няколко думи и за Събина.

Със Събина се запознах виртуално, а когато се срещнахме на живо с такава засилка й се метнах на врата, че според мен първоначално леко се стресна. От тогава е един от малкото хора, с които можем да говорим едновременно, за различни неща и въпреки това да се чуваме. Много сме различни, нямаме нищо общо и не знам дали нещо ни свързва, но пък имаме еднакви ценности – което явно е причината да си допаднем.

 

На Събина можеш да й се обадиш, ако имаш нужда от помощ и ако може ще ти помогне, стига да не е нещо което е в разрез с нейното светоусещане – за което много й се радвам. Когато тя види, че имаш нужда от помощ – ще ти я предложи преди дори да си я попитал – много, ама много малко хора го правят в днешно време, честно. Ако я подразниш ще те среже на ситна салата, но това не означава, че дългосрочно ще се скарате.

Всъщност ако ме четеш/следиш онлайн редовно няма начин да не си попаднал на някой от разговорите ми със Събина – или пък ако я четеш/следиш – да не си попаднал на мен именно покрай нея.

Събина е чешит. Положението е love her or hate her. Тя е човек със силно изразено мнение и понякога е много крайностна. И няма излизане на глава или компромисни решения. Странното обаче е, че въпреки различията, които можеш да имаш с нея по различни въпроси, това не пречи дългосрочно да се разбирате добре. Пишейки това, докато бъркам в блога й The way I feel about it за линк – попаднах на този текст I Judge – мисля, че много стегнато и ясно показва коя е – тя е момиче с топки и в общи линии не й пука и става идеално за даване за пример.

5 Comments
 • Събина Панайотова
  юли 26, 2012

  пропускаш най-важното – много обичаме да пием заедно! и да говорим за мъже! :Р <3

  • Ана
   юли 26, 2012

   Съвсем нарочно пропуснах, защото е в графа – наши си работи 🙂

 • alfredpacino
  юли 26, 2012

  Амин и от мен с Ада Ричардс !
  http://www.youtube.com/watch?v=XV1JSWCj11c
  А Бънси я помня от ЕНТЕЛЕГАНТНО.

 • Стамен Стаменов
  септември 12, 2012

  Сабина е вълчица 🙂 а автора на блога има уважението ми. Вълчица, не е просто едно животно. Това е религия 🙂

 • Biliana
  октомври 4, 2012

  Ммм.. въздържам се от мнение. Но Събина ще се сети. Че някои неща трябва да ги започне от А и Б. И да чете Дейл Карнеги. Успех!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *