F*ck & плажа

От понеделник, 23 юли 2012 7 Няма етикети Връзка 0

След този и този пост – в които разсъждавам по темите свързани с едрите/дебели жени и аз като една от тях и чудейки се как да опиша най-добре себе си на тези, които в коментарите ме питат как изглеждам – попаднах на тази снимка.

Направена е миналия месец и въпреки, че не се виждам в цял ръст – мисля, че дава представа.

Това е втори кадър – на първия не бях на фокус, а явно фотографът е знаел, че трябва да направи добра снимка, защото рано или късно ще влезне в употреба.

Поради очевидно огромния (няколкохиляден) интерес по темата ще се опитам да напиша къде според мен са границите между едра и здрава жена и разпусната дропла, както и какво в моите представи прави за себе си една жена, която твърди, че се поддържа.

И за да отговоря на въпроса за моите килограми – 65, на ръст 1,71

7 Comments
 • Ирония Идиотова
  юли 23, 2012

  Аз тук не виждам нищо дебело. Размерът и пропорцията са абсолютно нормални. Какво ли ще кажат жените с ръст 157см и тегло 65 кг?:)
  Поздрави. Радвам се, че открих страхотни теми за четене тук.:)

 • alfredpacino
  юли 23, 2012

  Имаше едни формули за тегло . Докато активно тренирах баскет се движех по тях .
  Открих ги 🙂
  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81_%D0%BD%D0%B0_%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0

 • Маргарита Петкова
  юли 23, 2012

  Въобще, ама въобще не мисля, че си едра..а още по-малко дебела. Това не е четка, защото не те познавам, просто това, което очите ми виждат на тази снимка, а и на другите ти, които си поствала тук, е една нормална жена. Но в никакъв случай едра. Аз също съм 170 и съм 63-4 кила, но се смятам за слаба. :))))

 • Bla
  юли 24, 2012

  Нито си едра, нито си дебела. Какво да кажат тези, които са по 1,85 м., или тия, които са по 80 килограма и, отслабнали, приличат на скумрии, сушени на слънце. Била съм 85 кила и единственият метод всички да ти казват колко си красива е да покажеш наличното и да си навириш носа. Дори мъжките пуяци правят комплименти тогава … (те, естествено, ще отричат :-))))

 • gogologo
  юли 26, 2012

  6 точки ..:)

 • Ангелина
  юли 31, 2012

  Изобщо не разбирам как размери 65 кг. на ръст 1,71 определят жената като едра/дебела/закръглена, това си е направо ЖЕНА, както трябва да бъде. С дупе, ханш, бедра, талия, гърди, меки женски ръце и т.н. Защо всички се захласват по италианската мода и италианките – колко били красиви, как им седели дрехите, колко божествена била Моника Белучи? Тази жена е чудесна, но определено не е в графата „дъска за гладене“.
  Аз съм 1.60 и сега тежа 70 кг..не ми е добре така. Харесвам се и обичам тялото си, гърдите ми са супер, но тези 10 кг., които ми останаха след раждането и сега не искат да си отидат каквото и да правя, ми тежат. Наричам ги стрес-килограми. Те са ми индикатор кога съм под голям стрес (щом започнат да се увеличават) и кога ще ми избият бушаните, буквално.

 • Dragomira
  септември 30, 2012

  Някак си не ми се връзва комбинацията – big & beauty. Поне според мен едното изключва другото.
  Що се отнася до снимката ти – направо си си ок, даже супер 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *