Офис в чанта – Ana’s Handbag x Microsoft

От вторник, 9 април 2013 9 , , Връзка 0

Ana Dinkova

Когато ме поканиха да водя представянето на новата услуга на Microsoft – Office 365 Home Premium пред журналисти и блогъри бях едновременно развълнувана, впечатлена, изплашена и доволна. Женска му работа!

Докато подготвях този пост усетих същото тотално объркване, обаче. Започнах да се чудя за какво да пиша: дали да се опитам да направя нескопосано ревю на услугата, дали да ви разказвам какво ми харесва най-много и какво използвам или направо да постна примери – като списъците ми за пазар (супер удобно е – пиша си списъка на компа, качвам го в SkyDrive, а любимият после си го чете от телефона, докато пазарува). В крайна сметка реших да ви кажа това, което казах и на представянето на услугата: докато се подготвях за тази среща разбрах, че най-много на света (освен семейството, приятелите и близките ми) обича най-много следните три неща: да пътувам, да правя кулинарни експерименти и да имам оптимална организация, която често се изразява в безбройни таблици.

Office365-1

Мисля, че напоследък с таблиците и Excel имам сериозна любовна връзка, но това е друга тема.
И така, вместо да ви пиша ревю за Office 365 ще кажа само нещата, който ми допадат най-много:

 • Лесно е
 • Направено е супер достъпно и удобно
 • Вече не съм вързана към нито едно конкретно устройство

Office365-2

А сега подаръчната част, за която споменах: един щастливец ще получи едногодишен безплатен абонамент за Office 365 Home Premium. За тази цел ми оставете коментар под този пост с отговора на въпроса: За какво ще използвате допълнителното пространство от 20GB в Skydrive?

Office365-3

Коментирайте на воля (по 1 коментар е достатъчен за участие) от днес до събота – 13ти април. Играта е отворена само за хора, живеещи на територията на България. Победителят ще бъде изтеглен на лотариен принцип и обявен на 14ти април, неделя и ще получи мейл от мен с подробностите.

Office365-4

Късмет на всички!

Office365-5

9 Comments
 • Филиз Мехмед
  април 9, 2013

  Бих използвала 20 Gb за по големи файлове като филми например вмести да ги кавам на флашка или да записвам на DVD.

 • Цветина
  април 9, 2013

  Снимки и видеа 🙂

 • opexume
  април 9, 2013

  Истината е че Майкрософт закъсняха за пореден път.
  Облаците и офис мобилността се използват от Google и Apple поне от три години.Exchange достъп също има от поне две години за телефони или през уеб интерфейс.Какво да кажем за мигновени съобщения, аудио и видеоконференции -територията на Skype и Viber от достаа време,Сега сигурно предстои вграждане във Win8, като напомняне за използването на офиса.

  • Ана
   април 12, 2013

   Не използвам нищо на Apple – имах един iPod, който ми откраднаха. Ползвам google-ския облак от около 2 години, обаче сега – типично по женски в Офиса всичко навсякъде ми изглежда еднакво и съм супер доволна.

 • colibrithalassinus
  април 9, 2013

  С мъжа ми обичаме да пътуваме, аз бих използвала допълнителното пространство от 20GB в Skydrive за съхранение на снимки от нашите пътувания, на списъци за пътувания и информация и проучвания, които винаги събираме, преди да се отправим на пътуване, без значение дали дълго или кратко 🙂

 • Димитър
  април 12, 2013

  Пространство никога не стига и все повече няма да стига, въпросът е по-скоро във възможността да се обединяват няколко акаунта, за да се постигне икономия и сигурност на информацията.

  • Ана
   април 12, 2013

   Тоз въпрос, моля към някой по хай-тек ориентиран. Аз съм ползвател обикновен вид. И все пак пиша за мода и женски задници предимно 😉

 • Мария
  април 12, 2013

  За снимки, видео и всякакви файлове, от които праелива компютъра ми напоследък.

 • VG
  април 12, 2013

  С всички онези угромни презентации, файлове и какво ли не други интересни неща заливащи всичките ми. устрйства.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *