Събитията от изминалата седмица – повече снимки, по-малко разказ

От сряда, 6 март 2013 8 , , , , Връзка 0

Миналата седмица беше интересна и за да не се радвам прекомерно на живота – се тръшнах с адска мигрена, а сега хлапето е с температура. Но най-накрая успях да спретна кратък преразказ от всичко случило се през изминалите дни.

Ana Dinkova2„

Спорих с Александър какво значи „хубави обувки“ според него имам извратен вкус и харесвам ужасни такива. Спорът започна от едни боти, които си купих по-миналата събота, а той ги определи като отвратителни и като обувки за коригиране на криви крака. Приличат на тези, но с облечен в кожа танк:

150122_1200_B

Минах през шоурума на H&M, за да разгледам Conscious колекцията – има фантастични неща! Трябваше тези дни да се отдам на по-подробно разглеждане, мерене и снимки, но се отлага по-нататък, когато хлапето оздравее. Апропо – в тази колекция ще има и разкошни детски дрешки, ето какво си заплю днес Ади:

combo

combo2

С Александър ходихме на една тайна вечеря, за която не знаехме нищо: нито кой е домакинът, нито каква е целта на тази вечеря. Преди да ви кажа кой е се оказа организаторът искам само да споделя, че вечерта беше прекрасна: храната, виното, организацията, музиката – всичко! Ролята на домакин беше поверена на Орлин Горанов. Изненадата беше, че предястието беше поднесено в полумрак, а основното трябваше да изядем в пълен мрак. И докато се шегувахме, че сега е момента да награбиш някого в тъмното и наддавахме кой ли е мистериозният организатор: нов ресторант, нов гурме клуб, ново винено или кулинарно общество… музиката, мрака, виното и храната се усещаха по много по-силен и завладяващ начин.

_MG_7969

_MG_7935

И накрая голямата изненада: домакин на вечерта беше Lidl! Тоталната изненада на вечерта. Съставките на цялата много префинена вечеря и великолепните френски вина се оказаха от асортимента на Lidl. Мисля, че никога повече няма да гледам с предразсъдък по отношение на веригата и качеството на продуктите. Всъщност ако ми остане време бих си направила труда да обиколя няколко магазина от различни вериги и да сраня кое къде как изглежда и колко струва.

DSC_3912-2

DSC_3985-2

DSC_4009-2

DSC_4093-2

След това участвах в представянето на новия Office 365 Home Premium на Microsoft. Супер практична и удобна услуга, може би ще се наложи да напиша нещо по-подробно по темата, като се въздържам от твърде емоционалните си залитания, с които се опасявам, че в един момент тотално изгубих мъжката публика на събитието в Сохо. Особено с последния слайд и обяснението, че добрата организация (на работните и личните) задължения често освен да пестят време могат да пестят и ресурс, което в моя случай ми позволява да си купувам от време на време по един чифт обувки. (Звучи ужасно кифленско, знам! Всеки със собствените си странности)

Ana Dinkova

И за завършек на седмицата: Bra+Clinic нов магазин за бельо и нови придобивки. Обикновено съм силно скептична по отношение на поканите за откриване на нови магазини, защото повечето с в тон: ела да видиш колко сме велики. Но тази беше по-различна, по скоро звучеше: ела да видиш дали ще ти хареса. И въпреки скептицизма и натрупаната умора от седмицата прекарах около час и половина в пробната. Изживяването определено си струва, а нивото на обслужване е по-високо от това на други магазини за бельо в София.

gvrFLroiXaem9VIMJnKA1AD2YTYRzIwtfuSFjw9cfc0

LvX_p_1Nu0VWA8P8mD8_24vod2B4ikbsn5dJtQVvYjQ

uI9yAAaIwENEMPipGZEw_n5uE6ChHdhjWaJUDdaOiKY

x3CBurKQFDqankPk0-rAbTLy8RuhEXs7T7dyMwphvQw

8 Comments
 • Bra Clinic
  март 7, 2013

  Радваме се, че ти хареса! 🙂

  • Ана
   март 7, 2013

   Беше приятно, забавно, но и полезно 🙂

 • Ади Василева
  март 15, 2013

  Детските дрешки са толкова приказни, особено блузата! Има я и със заек и с магаре, искам и аз.

  • Ана
   март 15, 2013

   И в дамската колекция има прелестни неща!

 • Darina Marinova (@gapuha)
  март 20, 2013

  Ризата е старохотна :)) Влюбих се в нея 🙂

  • Ана
   март 25, 2013

   Моята ли? Благодаря 🙂 от едно намаление в Benetton преди няколко години

 • По-добра
  март 24, 2013

  Ана, тук е като в страната на чудесата 🙂 харесва ми седмицата ти, постовете ти, подхода ти към нещата – всичко. Идвам, за да остана (ако не възразяваш разбира се) Кажи нещо повече за тази вечеря? къде беше?

  • Ана
   март 25, 2013

   Добре дошла, радвам се, че ти харесва! 🙂 За вечерята – ще пиша специално повече

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *