Подходящото червено за нокти

От четвъртък, 11 април 2013 3 Няма етикети Връзка 0

_DSC0102

Обичам червен лак за нокти – момичешки и едновременно женствен, с малка доза флирт и отива на всичко.

Но всеки път, когато шишето с червения лак свърши – започва малка драма в избора на нов. Основната дилема е дали да похарча повече пари за шишенце, което знам че така или иначе няма да мога да изразходвам цялото (повечето лакове след няколко месеца пресъхват или се развалят и са годни само за боклука) или да купя по-евтин вариант и да се примиря с факта, че между втория час и втория ден ще започне да се бели.

_DSC0094

Тази пролет обаче открих идеалното решение: Maybelline Colorama – издържа поне 5 дни (с добър топ лак особено) и струва нещо от типа на 2,99 или подобно.

_DSC0100

3 Comments
 • Maria
  април 11, 2013

  Colorama са изключително слабо покривни, доста рядки и с неудобна тясна четка. От евтините варианти препоръчвам Catrice (имат великолепни цветове,доста трайни) и Golden Rose Rich Color (с удобна четка и много добра покривност).

  • Ана
   април 12, 2013

   Този конкретен червен цвят нанесен два пъти + топ лак е идеално покривен – поне за мен, а това, че е по-течен ми помага – не мога бързо да се лакирам и по-гъстите лакове стават на черти по ноктите ми, а за четката – по-удобна – с извити крайчета е четката на една друга серия на Maybelline / 7 дни нещо-си, но пък с тази не си намазвам пръстите – което за мен е велико постижение. Golden Rose – имам някакъв червен и един сребърен, които всъщност дъщеря ми настоя да си купя и аз някак се подадох – обаче нямат изсъхване и се надират, дори и 2 часа нищо да не пипаш (а аз нямам 2 часа за висене с разперени пръсти). Иначе най-много ми харесват OPI, но на половината на шишето започват да се сгъстяват и пак проблемът с трудното изсъхване и резките по лакираните нокти…

 • Мария Ж.
  април 16, 2013

  Интересно предложение!Ще го намери и ще го пробвам, защото и аз имам същите проблеми с дилемата между евтиния лак и скъп, но също толкова бързо развалящ се.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *