Кака ви влиза във форма

От четвъртък, 23 август 2018 0 , , , , Връзка 0

Влез във форма е проект на Webcafe и ето ТУК можете да следите всички материали по темата + интервюта с различни специалисти и представяне на всички устатници в инициативата, сред които (както вероятно сте се досетили от снимката и заглавието) и кака ви.

Ето ТУК можете да прочетете моето официално представяне и отговор на най-важния въпрос: защо аджеба се навих на това публично участие (и ако майка ми види снимките вероятно ще каже излагане, защото според нея всеки който изглежда по начин различен от топ модел – трябва да живее в неизвестност – но за коментарите и щетите от майка ми, в друг пост).

Включих се в проекта основно поради 2 причини: 1-ва: абсолютно егоистичното желание да имам персонални консултации и да получа съвети от топ експерти и 2-ра: алтруистичното желание да покажа, че щом след всичкото болести, операции, 15-часов работен ден и всякакви други лични драми, мога да се събера и да намеря начин да спортувам и сили да променя хранителния си режим – значи всеки може!

Първото нещо, което направих беше генетичен тест NutriGen и по-точно NGDiet, който показа защо точно пълнея, въпреки, че си мисля, че се храня правилно. Очаквам пълен писмен разбор на резултатите и след това ми предстои среща с нутриционист, защото не искам сама да си правя хранителен режим – имам нужда от професионални насоки, защото не ми се рискува да си играя със здравето си на базата на моята обща култура.

Следващата стъпка беше да планирам спортен режим, като използвам карта Sport Pass от Sodexo и така с нея мога да посещавам веднъж на ден различни спортни клубове, центрове, йога студио и т.н. За сега съм на микс йога в Yoga Vibe и плуване, като тази или следващата седмица ще включа и фитнес + инструктор.

Апропо – ако имате карта Sport Pass – тя ви дава 5% отстъпка от тестовете на NutriGen.

И така – stay tuned for more, както се казва, защото на всеки седмица-две ще ви разказвам какво ново съм научила, какво съм постигнала и се надявам това инфо да ви бъде полезно.

снимки: Мира Дерменджиева 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *