Ана в webcafe

От неделя, 12 юни 2011 2 Връзка 0

Жената на един приятел се появи в webcafe.

Резултатът: 40 коментара, повечето негативни. 7 мейла, 6 с прафопиз и понтоациа като за световно, само 1 със смислена критика.

И не, тези крака не са моите. Никога не бих обула сандали + чорапи.

2 Comments
  • apieceofme
    юни 13, 2011

    съвсем офтопик по снимката- по принцип също не харесвам сандали + чорапи, обаче скоро четох, че етикета бил такъв… т.е. ако лятото работиш, и харесваш рокли/поли и т.н., трябва да си с най-тънкия чорап/чорапогащник (20 дена или по-малко) иначе не било естетично. (с уточнението, че отворен сандал е абсолютно неприемлив, говореше се само за затворени отпред летни обувки.)

    та сега се чудя дали да му вярвам на този съвет или не :S

    • Ана
      юни 13, 2011

      точно така е според бизнес етикета и правилата в големите корпорации. лятото в никакъв случай да не се вижда гол крак. и допълнението е, че най-късата пола трябва да не е повече от 2 пръста над коляното (като са за предпочитане поли до средата или под коляно) и чорапите/чорапогащникът не бива да са цветни, релефни, мрежести и т.н. трябва да бъдат в бежовата гама, най-много сивата. и в никакъв случай бял или черен. обувките – със затворени пръсти, като най-добре е да бъдат изцяло затворени, но би могло да се допусне да имат отворена пета. което пък не е особено естетически издържано – отворена пета + чорап.
      но това разбира се зависи къде/какво работиш и с какви хора се налага да общуваш

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *