Time to change – или поредното предизвикателство, което ме затрудни

От събота, 24 септември 2016 0 , , , , Връзка 1

Ако проследите #TimeToChange из социалните мрежи, но най-вече във Facebook, ще откриете, че Fashion Days имат едно предизвикателство: да преоткриеш, разнообразиш, промениш гардероба и стила си с новите есенни предложения.

И аз, като първа модна леля на републиката, с хвърлих с главата надолу, като инстинктивно подбрах а) всичко, което ми харесва и б) всичко, от което наистина имам нужда и ми липсва за есенния гардероб. И подборът изглежда така:

Какво искам

 

Какво ми трябва

 

И понеже имам творчески планове свързани с нов работен проект и пътувания, последното нещо, което всъщност искам да направя е да е разоря в началото на сезона! За това подходих хем практично и мега рационално, хем радикално – в духа на предизвикателството, защото в крайна сметка да устоиш на мега-изкушение е огромна промяна и личностно израстване (не се смейте, знам, че всички сте правили импулсивни покупки, над които после сте ревали!).

И така – реших да избера един единствен артикул, който да добавя към това, което последната половин година се боря да се превърне в капсулен, куриран и подчинен на нуждите, сезоните и личния ми стил гардероб. Един единствен артикул, който може да бъде акцент, а може и да мине тотално незабележим.

Какво и защо точно това избрах – скоро, когато пристигне! А междувременно, докато домочадието още спи, сега ще разгледам секциите Аксесоари и За дома, за да започна подготовката с есенно-зимните подаръци за рождени дни и Коледа (да, подготвям се винаги много предварително!)

 

 

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *