Online шопинг

 

Пазарувате ли онлайн? На мен често ми е трудно заради засуканите процедури и верификации и често лошото качество на клиентското обслужване, както и разочарованието, когато купеното нещо пристигне вкъщи и се окаже, че номерът не е подходящ за мен.

За това харесах миналата година Pop up магазина на Fashiondays в ЦУМ, но това лято разпродажбите бяха единствено онлайн – за това исках, не исках ми се наложи д попазарувам. Така установих, че са сменили изцяло сайта и пазаруването е супер лесно, а визуализацията на различните оферти и стоки – много добра!

И още нещо, което изобщо не е за подценяване – клиентското обслужване – можете да се обадите на колцентъра и дори да сте объркали нещо, невероятно милите момичета ще ви помогнат на секундата!

5 Comments
 • Събина Панайотова
  октомври 8, 2012

  много спамят с нюзлетъри 🙂 докато се отърва ми идваше да викам.

  • Ана
   октомври 8, 2012

   Зависи как си настроиш предпочитанията – аз получавам веднъж дневно – сутрин. С кафето разглеждам фертите за добрютро 🙂

 • Ангелина Присадашка
  октомври 8, 2012

  Аз съм от стария вид момичета – непазарувам он-лайн! Изключително капризна съм по отношение на качеството и материите на дрехите, и тизи начин на пазаруване не отговаря на моята същност. Случвало ми се е да си харесам нещо, да го маркирам и точно преди да натисна купи, да се откажа. Сега, винаги проверявам дали мога да намеря дадения продукт, който съм си харесала, в магазин в София и отивам (само да не е в някой от мол-овете) да го видя , пипна, облека и усетя върху тялото си преди да го купя.

  • Ана
   октомври 8, 2012

   аз обикновено така пазарувам: знам на коя марка кой размер ми става (особено обувки) и след това дебва за изгодните оферти онлайн 🙂

 • Мими Дрешката
  януари 18, 2013

  Много важно за полазването на онлайн магазини е да се провери линкът на сайта да започва с https:// ако няма „s“ значи връзката не е криптирана и сигурна и такъв сайт може да се регистрира от всеки който реши да прави добро или зло.
  Това разбира се важи за онлайн магазини, които не познавате.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *