Lenovo Vibe X2

От вторник, 24 февруари 2015 0 Няма етикети Връзка 0

Да тестваш нещо ново, особено джаджа е приятно и интересно, да пишеш ревю – не особено. Или поне аз не го умея – да сравнявам параметри, характеристики или как работи камерата на един телефон спрямо тази на друга се оказа, че определено не е моето нещо. Освен това и не е сериозно, защото реално –колко телефона трябва да тестваш и да сравниш, за да можеш да се изказваш достатъчно адекватно и компетентно? Именно! Доста!

_DSC0284

За това ето малко снимки и накратко моите впечатления. Моят телефон е на около 4 години, за това Lenovo Vibe X2 ми се стори като а. нещо от бъдещето и б. светкавично бърз. За женски телефон е идеален – лек, голям дисплей – т.е. става за спокойно четене на мейли, документи и дори книги, добра камера, идеална предна камера за селфита, всякакви социалки, игрички и забавни приложения изпробвах – даже, поисках помощ от Ади Б., която беше толкова въодушевена, че когато трябваше да връщам телефона настана малка драма.

_DSC0288

Сериозно ревю и технически параметри можете да намерите тук.

Като плюс за мен е по-различния корпус, от чисто естетическа гледна точка. Случайно телефонът, който тествах беше червен и пасваше идеално на всичките ми останали джаджи. На снимката на телефона в профил си личи, че на няколко пласта в нюанси, което от практическа или технологична гледна точка (предполагам) не е от значение, но радва окото.

_DSC0303

p.s. за финал – много исках да направя един красив натюрморт, достоен за Pinterest с джаджите, кафето, тефтера и т.н. в леглото – нали, подобаващо – да онагледя една работна събота или неделя, но първо разлях кафето, после се изпарих и трето това долу е единственият резултат.

_DSC0263

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *