Презареждане

От неделя, 22 февруари 2015 1 Няма етикети Връзка 0

Какво правите, когато усетите, че батериите ви са към края си, изморени сте и ви липсва вдъхновение? Сериозно – това не е риторичен въпрос, питам сериозно – споделяйте на воля!

Аз лично гледан TED Talks или видеа от вдъхновяващи конференции, на които съм присъствала, или пък започвам да човъркам в тема, която познавам слабо. Или пък се записвам за поредното вдъхновяващо събитие, където да науча нещо ново, да видя познати муцуни, да създам нови познанства или приятелства. За това от днес вече си мисля за сряда, когато (освен, че ще ми махат конците от пръста!) ще се проведе Innovation Explorer 2015 – първо от надявам се силно редица събития!

Организаторите са Innovation Starter Box + Капитал. И тъй като всички билети/пропуски са изчерпани за 25-ти имате опция за събота, 28-ми да се запишете за Отворен Innovation Starter Box Compact – горещо препоръчвам, аз минах еднодневно обучение/workshop края на миналата година в Innovation Starter Box и определено това беше един от най-смислените ми ни от 2014-та (изключвам дните прекарани в игри с Ади Б., по подразбиране това е най-великото време в живота ми!).

Освен да ми споделите методи за презареждане, ако имате въпроси към който и да е от участниците в Innovation Explorer – можете да ги видите на сайта на събитието, моля споделете ги в коментарите, за да ги препратя към организаторите! (много е яко да си с връзки) Аз съм в някаква фаза, в която не мога да формулирам конкретни въпроси, но чета/гледам/слушам и попивам с интерес.

Вече публикуваните интервюта в медии и блогове можете да намерите във ФБ страницата на Innovation Explorer.

1 Comment
  • Marto
    февруари 22, 2015

    Отпускам се и се отдавам на пороците, но си поставям времева граница, примерно 5 дни, че е опасно. Много е презареждащо, после направо си прероден. А ако имаш възможност, да си позволиш цял месец, може и да си дадеш сметка, какъв късметлия си и че животът ти като цяло не е никак лош. Но трябва да познаваш точните хора, никак не е лошо да си с връзки там 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *