Huawei Next Image Mobile Photography

Ако ме следите в Instagram знаете, че последните няколко месеца (под предлог, че тествам) снимам с Huawei P20 Pro, към който съм тотално пристрастена и покрай тази ми нова любов към мобилната фотография се запалих по всякакъв вид снимки. Ако някой от вас има телефон Huawei и обича да снима, а снимките му/й се получават добре – включете се в конкурса за смартфон фотографии Huawei Next Image Mobile Photography – ето цялото инфо тук:  (http://campaign.consumer.huawei.com/bg/).

Категориите са 6: „Faces“, „Good Night“, „Hello, Life!“, „Check In“, „Nature“ и „Story Board“ и всеки участник в конкурса може да регистрира своите кандидатури до 20 август 2018 – т.е. има време, но все пак ПОБЪРЗАЙТЕ!

До края на седмицата мисля да нацъркам финалните кадри, с които да участвам – и нека силата, късмета и доброжеланието на журито да бъде с мен!

Снимките тук са от уоркшопа на Huawei, на който бях миналата седмица в Съевата пещера, а утре ще има пак – и ще има още снимки. Ако снимате и поствате по социалките инфо за конкурса – можете да ползвате #nextimageawards за обозначаване на снимките. 

p.s. с двама от фотографите в журито – Алекс Ламбрехтс и Томаш Лазар бях на уоркшоп в централата на Leica и е крайно време да ви ги представя подробно, обещавам, скоро!

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *