Halloween

Най-прекрасният ми Хелоуин е този прекаран в Канада преди точно 10 години, прекрасен – защото беше истински. Там всъщност хората наистина честват този празник, а не им е привнесен – както тук в България. Беше прекрасно – навсякъде къщи украсени с тикви, духове, призраци, огромни паяци и какво ли още не. Хората приготвят всякакви вкусотии с тиква, а аз лично се влюбих в тиквения чийзкейк. И разбира се костюмите – всякакви откачени типове в страшни, странни или просто екстравагантни облекла се разхождат.

Наскоро открих в един стар портфейл тази снимка: именно от Хелоуин в Канада и осъзнах, че 4 от 6 пъти, когато ми се е налагало да обличам костюм съм била вампир или вещица. Веднъж бях Жулиета и веднъж китайка. И така не мога да не си задам въпроса: нужно ли е да имам повод да се маскирам, за да мога да изкарам спокойно наяве тъмната си страна? Кой знае!

И да припомня – можете да участвате в играта, която организирам с помощта на H&M и да спечелите чудни подаръци за вашите деца, които могат да бъдат и много подходящо използвани и за Хелоуин!

Снимката е с ужасно качество, защото я взех от профила ми Instagram, където можете да ме следите – потърсете само anadinkova 🙂

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *