Funny movies for the summer

Напоследък ходенето на кино не ми се получава. За това ровя в youtube.com и imdb.com, гледам трейлъри на филми, които после си записвам стрателно в списък. Август искам да гледам смешни филми, като започна с тези:


Arthur – римейк на класическата комедия Arthur от 81-ва с Дъдли Мур и Лайза Минели


Crazy stupid love


Horrible Bosses


Midnight in Paris


Bad Teacher

pics: imdb.com

4 Comments
 • Ina
  август 9, 2011

  Последния Уди Алън го чакам и аз. Мисля, че излиза по кината през есента. Както и Crazy Stupid Love. За лошата учителка и лошите шефове обаче съм малко предубедена. Сподели после впечатления! 🙂

 • opexume
  август 9, 2011

  Гледах през уикенда парижката история и учителката.Струват си гледането и докато подходих с по-големи очаквания към поредната частица гениалност на Уди и те не се оправдаха ,то „тъмната“ страна на мис Диаз искренно ме забавлява.

 • Ана
  август 10, 2011

  Ще започна гледането следващата седмица, ще бъда няколко дена в тоталеннокаут след тежка зъбна интервенция, за това си запазвам за тогава комедиите. Много съм любопитна как са се справили с новата версия на Артур – оригиналната с Дъдли Мур и Лайза Минели е невероятно забавен филм

 • Dodi Markov
  август 12, 2011

  Определено не съм доволен от лошата учителка, плосък хумор като цяло. А сега се каня на гледам Crazy stupid love, изглежда ми по-обещаващ!

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *