Униформа за майки

От четвъртък, 30 май 2013 2 Няма етикети Връзка 0

draft

Да имаш малко или подрастващо дете и да се обличаш така както искаш е оксиморон. Само Виктория Бекъм владее изкуството на елегантната рокля, красивата чанта и 12-сантиметровите токове, докато разнася на ръце едно от 4-те си деца. За всички нас простосмъртните майки остава обичайното: джинсите и тениски.

1

Тази година реших да разнообразя малко: заменям джинсите с панталони и тениските с ризи. Нося основно с гуменки – бели или черни.

2

Другите два варианта за униформа за майки: рокля клош и къс ръкав носена с красив колан или пола и риза. Тъй като се оказва, че съм твърде претенциозна и не откривам роклята или полата на мечтите си – търся си шивачка, за да си поръчам роклята и полата на мечтите ми.

3

Тези три ризи са от колекцията H&M Conscious – не успях да реша кой цвят искам, за това се сдобих и с трите: бяло, светлозелено и тъмнозелено. Оказаха се идеалната алтернатива на тениските!

4

панталон: M&S, колан: Musette; шал: H&M Conscious

2 Comments
 • Ангелина Присадашка
  май 31, 2013

  Супер комбинации. И аз така си купувам едно и също нещо в няколко цвята. Аз така си ходя с детото в парка. Но без дълги поли/рокли, особенно когато трябва да нося колело и цял куп играчки.

  • Ана
   май 31, 2013

   поли/рокли само за градски разходки 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *