С Ferratum Lending решихме да зарадваме някого…

Миналата седмица ви разказах как реших временното си финансово затруднение с бърз онлайн кредит от #FerratumLending, а след това от компанията са прочели поста ми и се свързаха с мен, за да си поговорим и да им споделя впечатленията си. Освен, че останах очарована от начина на общуване с клиенти и в частност с моя милост в ролята на блогър, съм доста впечатлена и от техните CSR кампании, които за жалост към момента не искат да афишират, но през последната година са финансирали и подпомагали деца без родители, като са осигурили стипендия по  програма „Готови за Успех“ 2016/2017 учебна година, подпомагали са семейства с деца в предучилищна възраст с ваучери за закупуване на най-нужното и са партнирали на книжен център Гринуич и Екопак за инициативата „Стара хартия за нова книга“.

Винаги съм харесвала компании, чиито CSR политики са насочени към деца, образование, култура и просвета и винаги съм склонна да давам гласност именно на такива начинания, защото са важни, защото си струва и защото за добрите дела трябва да се говори.

И така – съвместно с Ferratum Lending решихме да зарадваме един от вас да осъществи свое желание, като получи сума в размер на 150 лв. от Ferratum, като за целта трябва да ми споделите в коментар за какво тайно си мечтаете, но не ви остават време и ресурси. Въпреки, че преди време се бях зарекла, че поради масивния хейт, който ми се стовари на главата няма да правя никога повече игри с награди, но пък тук си струва – като знам аз тайничко за колко неща си мечтая и колко бих се изкефила, ако някой реши да ми сбъдне скромните желания.

Срок за отговор от днес, 20 септември до 24:00 часа на 2 октомври, понеделник 2017 г.

Победителят ще бъде изтеглен на лотариен принцип на 3-ти октомври, като всички участвали ще бъдат вкарани в таблица, номерирани и ще постна резултата от щастливеца, който random.org определи – може и видео да заснема, за да няма мрън-мрън, после.

С изтегления победител ще се свърже представител на Ferratum, на e-mail адресът, който е оставил в коментара (невидим за останалата публика, част от формата за коментари по-долу) още на 3-ти октомври, вторник. Ако победителят не отговори в срок до 6 октомври, петък, ще бъде организирано второ теглене за резервен победител. Наградата е предоставена от Ferratum и ще бъде предоставена от компанията.

Ако искате да получите бонус точка за участие, харесайте и Facebook страницата на Ferratum Lending.

Успех!

 

UPDATE! 

03.10.2017

Много е трудно, когато трябва да се избира едно от общо 18 желания, за това направихме random теглене, посредством софтуер и оставихме нещата в ръцете на съдбата и технологиите, видео от тегленето е тук: https://www.facebook.com/AnasHandbag/videos/1702780559796092/
И така, сумата за сбъдване на желание от Ferratum Landing получава Биляна, честито! Днес представител на Ferratum ще се свърже с теб, за да уточните подробностите.

20 Comments
  • Величка Луканова
    септември 20, 2017

    Здравейте,
    Откакдо имам син, моите мечти и желания се изместиха на втори план:) като на всяка майка. И така е и сега, ако съм късметлията и спечеля в тази лотария, парите ще отидат за желанието на малкия да посещава курс по Кунг-Фу.
    Успех на всички!

  • Gergana
    септември 20, 2017

    В моя мозък са само пътешествия! Затова ми се иска да си заделя средства за хубав комлкет куфари и чадър /евентуално и часовник, да не изпускам полетите/, с които да съм подготвена ви-на-ги!

    Това, ако може да не се публикува или качва в други платформи:

    По-тайната ми мечта е да увеличим семейството си, но там се справяме сами със средствата. Само който е минал по този трънлив път, знае какви са цените в репродуктивната медицина. Но нека това не се взима предвид, просто имах нужда да го кажа на някого.

  • Величка Тодорова
    септември 20, 2017

    Мечтая си за един уикенд със съпруга ми, някъде в планината. Имаме нужда от това и двамата, а на този етап неможем да си го позволим.

  • Диана Иванова
    септември 20, 2017

    На 26 октомври със съпруга ми имаме годишнина от сватбата. Всяка година (15 вече ?) искам да почерпя цялото семейство в ресторант, но все средствата не стигат. Ако имам късмет – това бих направила с печалбата!

  • Аделина Веселинова
    септември 20, 2017

    Преди години направих грешката да зарежа висшето образование,което започнах!Сега със здрав разум и нови сили се впускам обратно в мечтата си да стана учител,и всеки лев,който изкарам,спечеля и пр. ще вложа в реализацията си на бъдещ „просветител“!

  • Красимира Петрова
    септември 20, 2017

    Тайно си мечтая да вляза в една книжарница и да си избера каквото ми душа иска. Даже може да не ги купувам, а да ме затворят вътре на тишина и спокойствие и да чета, чета и чата, докато главата ми прелее от истории. Другата ми тайна мечта е същата, само сменете книжарница със сладкарница 🙂 А по-явната ми мечта е да мога да работя от където си искам и така да обикалям света с половинката.

  • Пирина
    септември 20, 2017

    За яка, минималистична, скандинавка масичка с метални крака, на която да си оставям чашата с кафе и списанието, но която изобщо не си струва парите. 😀

  • Биляна
    септември 21, 2017

    Винаги когато имам малко повече възможности, обичам да купувам подаръци без повод. С тази сума бих купила The Stanley Kubrick Archives за подарък на любимия ми.
    Успех на всички участвали, наистина смислени желания се четат по-нагоре. 🙂

    • Ана
      октомври 3, 2017

      Много е трудно, когато трябва да се избира едно от общо 18 желания, за това направихме random теглене, посредством софтуер и оставихме нещата в ръцете на съдбата и технологиите, видео от тегленето е тук: https://www.facebook.com/AnasHandbag/videos/1702780559796092/
      И така, сумата за сбъдване на желание от Ferratum Landing получава Биляна, честито! Днес представител на Ferratum ще се свърже с теб, за да уточните подробностите.

  • Мартина
    септември 21, 2017

    Здравейте,
    Аз най-много бих искала да зарадвам сестра си с парти изненада по случай юбилея ѝ. Тази година навършва 30 и по принцип няма навика да празнува, но знам, че за нея би била една прекрасна изненада и страхотно изживяване да отпразнува празника с приятели! 🙂

  • Ванина И.
    септември 22, 2017

    Бих си купила хубави калиграфски инструменти или бих се записала на курс по рисуване.

  • Йорданка Стратева
    септември 23, 2017

    Искам да купя на детето ми нов таблет, тъй като стария вече не може да работи в изправно състояние.

  • Петранка
    септември 26, 2017

    Да отида на море в Гърция, но с пенсията която получавам надали скоро ще сбъдна мечтата си. Но не спирам да се надявам, може пък и да стане по неочакван начин.

  • Силвия Ангелова
    септември 27, 2017

    Мечтая си за скъп, качествен и изискан сервиз за хранене, който е наистина едно скъпо удоволствие. За него си мечтая от много време, но все не заделям разходи за него.

  • Ивайло Игнатов
    септември 27, 2017

    Скоро имам рожден ден и искам да заведа приятелката си на романтичен уикенд на Банско

  • Симеон Стратев
    септември 28, 2017

    Искам да заведа съпругата ми на шопинг в любимите и магазини и да подаря покупките й по случай рождения й ден

  • Силвия Йорданова
    септември 29, 2017

    Това, което ми предстои като разход, за който нямам заделени средства е закупуването на зимни гуми за автомобила ми

  • Павлина Панева
    септември 30, 2017

    За предстоящият зимен сезон планирам закупуването на нови спортни стоки

  • Георги Петров
    октомври 1, 2017

    За дърводелска работилница, за клуб по дартс, но това са големи и скъпи мечти. Със 150 лв. мога да си купя комплект стрели за дарст и нова мишена, защото моята вече е доста надупчена.

  • Ана
    октомври 3, 2017

    Много е трудно, когато трябва да се избира едно от общо 18 желания, за това направихме random теглене, посредством софтуер и оставихме нещата в ръцете на съдбата и технологиите, видео от тегленето е тук: https://www.facebook.com/AnasHandbag/videos/1702780559796092/
    И така, сумата за сбъдване на желание от Ferratum Landing получава Биляна, честито! Днес представител на Ferratum ще се свърже с теб, за да уточните подробностите.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *