Къде ми беше акълът…

От понеделник, 2 октомври 2017 5 Няма етикети Връзка 0

Не знам какво си мислех, когато реших да се правя блонди – че побелявам и така ще ми е по-лесно да прикрия този необратим факт (ама дори не побелявам чак толкова много), че искам да се видя и руса, че искам промяна…

Както и да е – видях се, сега мога да живея спокойно с идеята, че това определено не е моето най-силно Аз.

Внимавайте с промените, някои са смешни, други погрешни, трети фатални. Аз се посмях, на мой собствен гръб, известно време. Също така русото ми послужи за лакмус, защото всичкото „ауууу, милиичкаааа, колко добреее изглееееждааашшш!“ беше тотален фейк и проява на 100% лицемерие. Също така: с изключение на няколко откачалки, които си падат по руси (да се чете: имат фетиш към перхидрола) нито един от мъжете около мен (да се чете: от истинските ми приятели) не ми каза, че изглеждам дори добре, обичайния коментар беше от типа „какво направи със себе си“ или „кога отново ще ти дойде акъла в главата“. Момчета, обичам ви и сте безценни!

 

5 Comments
 • Nadinka
  октомври 2, 2017

  И аз наскоро се изсветлявах, дори не беше съвсем русо, но всички мъже около мен ми казаха – твоят чар е тъмен, махни това нещо.

  • Ана
   октомври 2, 2017

   Понякога страничните наблюдатели, особено тези с отношение, са по-обективни.

 • Ани
  октомври 2, 2017

  Аз веднага си казах, че те предпочитам брюнетка. 🙂 Понеже вече трета година експериментирам и аз с омбрета и прочие, тази година се издъних тотално с несполучливо омбре/ужасно изрусяване и страдах доста, докато го подобря до нещо поносимо. В момента обаче ми харесва доста – истината е, че обичам да има светли акценти в косите ми, с уговорката да са добре направени, разбира се. :-)).

  • Ана
   октомври 2, 2017

   Така е, каза ми!
   Ани – тая уговорка е много финна материя, да ти кажа! За себе си установих,ч е дори да намеря кой да ми ходи по акъла и да изпълни всичко, което искам – не е ясно, че резултатът ще ми хареса – независимо колко колажа с руси косици съм си спретнала предварително 🙂

 • Ангелина Присадашка
  октомври 4, 2017

  Според мен идеята да прикрием белите коси като минем през перхидрола е тотално грешна. Благодоря на моято фризьорка, която винаги с грижа и професионализъм, отбива всичките ми неподходящи, за мен и косата ми, идеи.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *