Чорапи за жартиери

Започнах да готвя за този текст малко след като написах Агент-провокатор. След публикуването на поста получих страхотни снимки на фантастично бельо, но все не ми оставаше време да спретна нещо смислено. Хубавото на това да имаш блог е, че понякога се намират ужасно мили хора, които помагат на абсолютно неизвестни автори, като изпращат полезни материали, защото предполагат, че може да са от полза.

После дойде и 1, 2, 3 изненада! И си обещах да напиша продължения. Не едно, а няколко. Защото женското бельо е от много и разнообрази части, като за всички си струва да се напише по нещо.

След темата за подаръците за Св. Валентин, реших да започна с чорапите. Защото ако някой мъж реши да изненада любимата си с бельо, то най-лесно е да й купи прекрасен комплект жартиери и чорапи. С другите атрибути ще се затрудни доста повече, поне според споделен от приятели опит е почти непосилна задача. Има и друга причина: само начина по който звучи думата чорапогащник може да ме откаже дори да пиша за чорапогащниците – макар, че последните години има фантастични такива. Ако някой се сети за друга дума, моля да ми каже, за да попиша и за тях.

И сега към чорапите, които първосигнално будят много сексапилни представи или направо пикантни спомени. Идеалният подарък! Стига само да са качествени, иначе може има риск да се залитне в една пошла и евтина крайност. Аз не съм експерт, защото съм ужасяващо прагматична в ежедневието си и практически бих ходила с дънки цял живот. Но пък оценявам качеството и красотата.

Всички снимки от La Perla, колекция есен-зима 10/11.

Следва продължение

0 Comments

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *