L’Agent

От неделя, 27 февруари 2011 5 , , Връзка 0

Забелязах, че едната витрина на Beauty zone на Витошка е облепена с нова реклама и ми трябваше доста време, за да осмисля, че е на Agent Provocateur.


снимка http://beauty.lovelyish.com

Бях доста развълнувана/ентусиазирана, че най-накрая в България се продава нещо на Agent Provocateur, било то и парфюм. И като така се метнах директно в магазина, за да видя какво/за колко продават. Добре – имат няколко парфюма, измежду които Eau Emotionnelle, който според мен е една от най-чувствените и женски миризми, които някога съм ползвала. Но другото, хъм. Отчасти отдавам на факта, че марката е все още непозната и продавачката (която ме огледа недоверчиво и подозрително, след като казах с влизането си, че искам да видя само един парфюм – L’Agent) не можа да ми каже много. А и беше явно, че присъствието ми я отегчава до смърт.

И така, L’Agent е страхотен парфюм: силен, тежък, сладък, омаен със запомнящ се мирис. Препоръчвам и определено е вече записан в wish-list-а за следващи подаръци!

5 Comments
 • Събина
  февруари 27, 2011

  незапозната съм 🙁 следващият път като се добера до Beutizone/летище

  • Ана
   февруари 27, 2011

   ако харесваш много силни и сладки миризми – това са! тук са доста надценени, така че аз лично залагам на летище 🙂

  • Събина
   февруари 27, 2011

   аз супер трудно харесвам парфюми и това, че нещо е скъпо, въобще не е гаранция 🙂 най- най- любимото ми нещо беше една тоалетна вода на AVON, която спряха да правят :(((

   м/у другото новия Chanel от 2010 е уникален! 🙂

  • Ана
   февруари 27, 2011

   цената само може да ме спре, не и да ме накара да купя нещо. след повече от 10 години ползване само на мъжки парфюми, сега залитам по много сладки и тежки. chanel – е страхотен, но не ми пасва, някак не се връзва с моята миризма.

 • Miracle
  ноември 12, 2011

  You get a lot of respect from me for writing these hefplul articles.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *