Приказен подарък за твоето дете от мен и H&M All for children

Обичам есента, защото с нея започват празниците – в моето семейство всички рождени дни са между началото на ноември до края на април. Всеки месец поне по две партита – това е положението!

А тази есен ще я заобичам още повече, защото мога да зарадвам две деца с много сладки подаръци. Партнирам си с H&M по повод една много мила колекция. Мила, защото е посветена на децата – така се и казва – All for children – и това не е име само заради разкошните дрешки и аксесоари, а защото 25% от продажната цена на всички артикули от колекцията All for Children ще бъдат дарени на УНИЦЕФ в Бангладеш. Средствата дарени от H&M на УНИЦЕФ ще послужат за поощряването на образованието и за по-добър достъпът до здравни услуги на децата в бедните квартали около Дака в Бангладеш.

Една малка госпожица и един млад господин ще спечелят тези два комплекта:

Момичешки комплект

Момчешки комплект

Но за тази цел някой родител трябва да положи малко усилие, а именно:

От днес 8-ми октомври до следващия понеделник 15-ти октомври включително трябва да ми изпратите мейл на адрес anadinkova@gmail.com със снимка, която показва красотата не есента – такава, каквато я харесвате и виждате. Не забравяйте да посочите за какъв подарък участвате: за момиче или за момче!

Пояснение: не искам да ми изпращате снимки на децата си – снимайте природата, листата, как вятърът брули клоните…. Ако въпреки това имате есенна снимка с вашето дете и държите точно нея да покажете не мога да ви спра 🙂

На 16-ти октомври с помощта на дъщеря ми Адриана и Дана Данина – PR и Маркетинг мениджър на H&M за България ще изберем двете снимки, които успеят да грабнат най-силно сърцата ни и победителите ще бъдат обявени на 17-ти октомври.

Колекцията All for children на H&M ще може да намерите в магазина на марката в The Mall на Цариградско шосе от 18-ти октомври. Това е ограничена – или лимитирана или капсулна (което ти допада повече) колекция и бройките са ограничени!

Сега Ади води сериозни преговори какво да й взема, като според нея – всичко й се полага. Следващите дни ще ви покажа и нейната селекция!

p.s. Следете страницата на блога във Facebook за още снимки от прекрасната колекция All for children

0 Comments

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *