Лятото в предмети

От вторник, 16 юли 2013 4 , , , , Връзка 0

summer-items

Лятото е в разгара си, а почивка и отпуска са имагинерни понятия. За това ето лятото ми до сега, в предметите на моето ежедневие – по часовниковата стрелка.

BB крем на Garnier – за да прикрия факта, че прогресивно се превръщам в зомби.

Mixa – преди известно време ходих на представянето на марката (най-новата придобивка на гиганта L’Oréal). Официално е за лице и тяло, но истината е, че е превъзходен за ръце (особено сега през лятото) а вечер – вълшебен за крака! Лятото аз ходя боса – джапанки, сандали, съвсем боса в къщи и до сега залагах на кремовете на Scholl. Този е в пъти по-ефективен.

Спрей за почистване на очила от Оптикласа – за тези за компа и за тези за слънце. Още малко ми остава да сложа и диоптри и картинката ще бъде пълна!

Шиш за коса, по-точно китайска клечка за хранене – пускам си косата, неизбежно се налага да я прибирам на кок.

Nokia Lumia 610 – разкошния телефон, който тествам в момента и изобщо не искам да го връщам! Не мога да ви дам рационални обяснения и технически подробности, за това карам по женски: удобен, пасва ми на ръката, весел (цвят, опции, картинки, снимки, музики и т.н.) дуракоустойчив – т.е. супер интуитивно се ориентира всеки (дъщеря ми се ориентира вече по-добре и от мен, егати резила!), социалки, мейли – всичко има и още нещо, което е супер удобно – Office 365! Основен недостатък? Имаш си офиса в джоба и не можеш да минеш метър с: това не мога да го свърша, навън съм!

Новият ми часовник IKEA – 4 в 1: часовник, термометър, таймер и стип-часовник (stop-watch). Буди ме сутрин, подсеща ме да изключа печката, засичам си времето за сутрешните упражнения и ми помага да преценя кога вече е пределно топло, за да си пусна климатика.

4 Comments
  • marfi
    юли 16, 2013

    Хм, часовникът не го виждам на сайта на IKEA, от къде може да се сдобия с такъв?

    • Ана
      юли 16, 2013

      Марти – от ИКЕА е, от долния етаж с джаджите – май на щанда с часовници, огледала, картини – нещо такова. Само допълнително батерии трябва да му купиш. Преди около месец (или по-малко) го купихме, имаше и други цветове.

  • IcI
    юли 16, 2013

    „…пускам си осата…“ ??
    🙂

    • Ана
      юли 16, 2013

      да се чете косата, вече поправено 🙂
      но ако можех, а ла Горгона Медуза, да имам коса от оси, вместо змии -нямаше ли да е яко, а?

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *