Летни намаления…

От събота, 4 август 2018 1 Няма етикети Връзка 0

Така и така съм почнала да ви изпитвам, нека днес си поговорим за мода, аксесоари, козметика и изобщо – летните намаления.

Кои са най-добрите ви попадения? Кои са най-добрите места за шопинг? Как пазарувате: набелязвате си нещо и чакате да го намалят или чакате намаленията принципно и после става страшно?

До тук това лято, от началото на юни насам, си купих само 1 чифт дънки oversize mom fit за около 25 лв. и едни джапанки за около 15 лв. от магазина Mercari на Графа, а миналата седмица няколко нещица от магазина на NYX на Витошка. И съм безкрайно горда със себе си и способността си да удържа на изкушенията!

Може би няма да е лоша идея докато намаленията са още в разгара си да пообиколя с Адриана, защото порасна много и някои дрехи са й омалели и вероятно гардеробът й ще има нужда от презареждане.  Така че ако имате предложения за магазини с качествени дрехи за възраст 12-14, различни от бързо-оборотните в моловете – давайте идеи, че пред-пубертетът не прощава и положението е особено кисело!

1 Comment
 • Ангелина Присадашка
  август 17, 2018

  Като цяло съм доста скептична по отношение на намаленията в България. Някои са толкова очевадно лъжливи, че са направо смешни. Или се предлага ограничен избор или стоките, които са намалени от „новата колекция“, всъщност са от преди две години. Още сме много далече от тази култура. Дали, защото пазарът тук е малък или, защото покупатената възможност на повечето хора е ограничена, не знам. Самите ние още не сме се развили като клиети.
  Преди седмица имах възможност да видя наистина какво означава сезонно намаление. За съжаление не тук, а във Виена. Или по точно в Пандорф. Честно казано беше велико.
  Аз имим син и тук нещата са по – лесни. Дрехите трябва да са удобни, интересни, меки, да имат качулка, панталоните да НЕ са skinny и да не му стягат на топките. Това е. Без skinny дънките и панталоните, за сега, НМ ни вършат работа. За спортни дрехи цялото семейство харесваме https://dino.bg.
  Явно по отношение на момичетата е по – сложно. Чудех се, чудех се и не мога да ти препоръчам нито един магазин.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *