И малко внимание…

От вторник, 31 януари 2017 0 Връзка 0

Миналата седмица навърших 40 – нищо кой знае какво и определено не особено значимо събитие, което си струва да бъде отбелязано с фанфари или друга форма на излишно търсене на внимание.

Тия хора, с които си пия виното/водката/шампанското, знаят кога имам празник и с готовност се отзовават на покани или самите те организират забави, на които да полеем повода.

Снимането и постването на подаръци вече започва да ме дразни, защото е една особена форма на показност и влиза в една тягостна надпревара от типа подаръкът ми е по-Instagram-friendly от подаръка ти.

Но искам да споделя, че съм особено трогната да получа това съобщение по-горе от Tommy Hilfiger, придружено от супер мил мейл!

Не се фукам – просто искам да покажа как се прави по-добра реклама и как се поддържа по-добро ниво на клиентско обслужване! Попълвала съм какви ли не бланки, давали са ми какви ли не клиентски карти, прави ли са ми потребителски профили и т.н. в редица магазини, за да могат да ми изпращам мейли и sms-и с информация за нови колекции, специални предложения и намаления. Но към момента само от Tommy Hilfiger ми изпратиха мила честитка и 20% намаление, което мога да ползвам при следващото си пазаруване – независимо кога ще бъде това. Което е супер мил жест!

p.s. още по-забавен беше коментарът на Александър по повод този поздрав + специално предложение, който не пропусна да отбележи: тези са единствените, които оценяват факта, че вероятно си единствената блогъкра, която като ходи на събития или взима дрехи за снимки – после си пазарува, вместо да крънка подаръци. Във всяка шега има доза истина, така че и на това се посмях доста.

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *