И за жартиера

От сряда, 30 март 2011 4 Връзка 0

Нямаше как да не стигна и до тук. Докато се рових в снимки на чорапи и копринено бельо стигнах и до него: до жартиера. Всичко започна покрай снимките на La Perla, които получих преди време.


снимка: stylefrizz.com

Нямам реална представа колко са популярни жартиерите в днешно време. Понзнавам само две жени, които ги носят. А аз ги свързвам основно със сватбите, заради онзи обичай (според мен ужасен) да се хвърля жартиера на булката или със снимките на сластните жени от мъжките списания.


снимка: stylefrizz.com

Явно има нещо магнетично в женските крака, обути в чорапи с жартиери. Не случайно точно такива са и тези, снимани основно за радост на мъжете. Или е обикновен фетиш, натрапен с времето в масовото съзнание, определящ нивото на сексапил според вида бельо. Жартиер, чорап, сатен, дантела = секси. Обикновени памучни гащи с щампи на кученца и тричетвърти памучни чорапи на черти = ънсекси.


снимка: sexycostumi.it

Колкото и приятели мъже да питах, така и не получих еднозначен отговор дали тайната на това силно въздействие се крие в жартиерите или в хубавите крака. Лагерите се разделят на две: според едниния хубавите крака са хубави всякак, а според другия лагер дори не до там хубави крака представени подобаващо (примерно с жартиери) могат да направят силно впечатление.


снимка: macitynet.it

И междувременно жартиера си пробива все повече път в ежедневието ни. Тук горе е съчетан с модерна джаджа, макар да се съмнявам в практичността.

4 Comments
 • Лита
  март 30, 2011

  Модерният аксесоар е ohMiBod – вибратор вързан към емпетройка/iPod – предава ритъма на музиката към вибратора 🙂
  на мен ми е в уишлиста от известно време 🙂

 • Ана
  март 31, 2011

  Това горе част от ohMyBod ли е? Приличаше ми на iPod холдер/държач или както там се казва.

 • Лита
  април 1, 2011

  това е от аксесоарите 🙂 точно холдър/държач за iPod; в целия комплект май само самия айпод липсва 🙂
  идеята е цялото нещо да е под полата, или поне ъ.. наблизо.. 🙂

 • Ана
  април 3, 2011

  хитро и практично! така „дистанционното“ е под ръка. сетих се за една сцена от филма The Ugly Truth: http://www.youtube.com/watch?v=R0xyaMjdlYQ

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *