За мъжете, какво искат жените – или просто за бръсначките

Вчера привечер бях на едно събитие, което ми е трудно да категоризирам. Не беше промоция, защото реално представяне на продукта (бръсначките Gillette Mach 3 Sensitive) нямаше. Не беше дискусия „Какво харесват жените“, защото имаше сценарий и хора на сцена, които си говореха помежду си, а по-голямата част от публиката май наваксваше последни клюки и питиета на аванта.

Харесах: Наталия Симеонова и Мария Игнатова. Въпреки сценария бяха много весели и до колкото ситуацията позволяваше спонтанни. Бяха и много усмихнати, което винаги печели бонус точки. Момчетата от ХаХаХа импро театър бяха страхотни както винаги. С едно НО – скечовете с рекламно позициониране не бяха особено добри, публиката почти не ги слушаше и жужеше прекалено много, а и микрофоните ми дадоха бързо фира.

Боби, който раздава златните скунксове (тотално му забравих фамилията на това момче) се стараеше много. Даже на моменти прекалено. Карамазов ъъка ужасно много. Сещаш ли се като се говори и изведнъж ъъъ, докато продължиш за ъъъъ… Странно, мислех, че актьорите минават на курсове по публична реч и ги учат ако не друго, поне да не ъъъкат. А да – и ако някой го познава, да му предаде да си смени стилиста или да си наеме такъв! Спешно е!

Предполагам, че по-голямата част от публиката бяха представители на медии/рекламисти, които са свикнали да ходят на събития от типа: известни лица + продукт + коктейл = промоция. Аз очаквах повече динамика, да се случи нещо. Примерно Мария или Наталия да избръснат Карамазов на сцената.

На тръгване имаше подарък – въпросната самобръсначка, гел за бръснене и чаша. Първите две отидоха при баща ми, който тази сутрин се обади да ми съобщи „Браво, мишенце, добре бръсне тази самобръсначка“. А чашата отиде за хлапето, което каза: „Знам откъде си взела тази чаша, от онзи нацелувания мъж, от рекламите – сещаш ли се?“ е не се стих, но явно посланието е добро. Това е – рекламата работи и самобръсначката явно си я бива.

p.s. някой да препоръча женска самобръсначка, дойде времето на босите крака, а кола-маската не винаги е опция.

2 Comments
  • Nadinka
    юни 14, 2011

    Gilette Venus, розовата 😉

  • Мира
    юни 15, 2011

    Новата на Жилет – тази с Дженифър Лопез на рекламата. Малко бях скептична отначало, но останах много доволна 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *