Днес е ДРАМА

От четвъртък, 12 ноември 2015 6 Няма етикети Връзка 0

Връхлитам в студиото на Мира леко закъсняла, запъхтяна, натоварена с каквото можах да спретна за 5 минути в 2 пътни чанти след 2 работни срещи и почвам да се извинявам и обяснявам. Имаме предварителна уговорка за фотосесия и въпреки, че съм твърдо решена, че ще си взема половин ден почивка преди снимките, за да мога да си избера дрехи, евентуално да си накъдря косата, да се гримирам и т.н. се оказва, че имам две супер-важни работни срещи, на които няма как да не отида и всичките ми планове за подобаваща подготовка и настройване отиват по дяволите.

Мира ме успокоява, че всичко е ОК, не съм закъсняла чак толкова, пък и имаме 3 часа време, така че споко. Прави ми кафе, предлага ми шоколад и след това ме води в онази част на студиото си, в която снима. Разтоварвам арсенала – 1 смачкана бяла риза (кой ти е имал време да глади, ама бяла риза е класика!), 2 рокли, обувки на висок ток, перли, корсет – за всеки случай гримове… и о, изненада! Забравила съм си четките и се оказва, че трябва да се гримирам с пръсти, но както каза Слав – с четки всеки може!

Докато си слагам лицето с Мира си говорим и аз обяснявам, колко натоварена ми е програмата напоследък, каква лудница е живота ми и изобщо – драма!

Ето, драма! Това си ти! Разгледах ти блога, видях някои снимки – не си за розови фонове – ти си за черен, драматичен фон, червено червило, воалетка – изобщо като от стар класически филм! 50-тарки филм, примерно на Бергман! – казва Мира

На мен акълът ми е малко в подобни ситуации и това, че никога не съм играла нищо, не ми пречи да се настроя на тема: влизане в роля. И така – гримиране, позиране, смяна на облекла и бижута, воалетка и червено червило, а всеки път, когато се усмихна си припомням: ДРАМА!!! ДРАМА!!

Ето и избирани моменти от драматичния резултат:

 

Мира, между другото – изобщо не прави само драматични фотосесии – направила е разкошни снимки на децата на Мими, а портфолиото й е тук. Аз съм много тежък темерут и да се отпусна пред напълно непознат човек за толкова кратко време – означава само едно: човекът пред мен е успял да ме предразположи и да спечели доверието ми за норматив! Силно препоръчвам, сега даже имам една идея за поредица, дано да успея да я реализирам!

 

6 Comments
 • Ангелина Присадашка
  ноември 12, 2015

  Невероятни снимки. Много ми харесват. Тъмният фон невероятно засилва въздействието. Личи си, че добре сте се сработили двете. …….Чудех се какво да си подаря за 40-тия рожден ден и ти току що ми даде супер идея…. Дано само да имам смелост да я осъществя.

  • Ана
   ноември 12, 2015

   давай смело! забавно изживяване е!

 • БОБ МАРЛИ ФАРУК
  ноември 12, 2015

  Аааа…извиневам се, забрави да споменеш, че си мнооо заета жена и си имала поне 10 работни срещи днес, вчера, утре !!! Забрави да споменеш и колко си заета, и заета и как си заета…

  • Ана
   ноември 12, 2015

   е така де – драма да има!

 • Dimana Dyakova
  ноември 19, 2015

  Ооо прекрасни снимки! Наистина много добра сесия се е получила 😉 А такива ‘спонтанни’ решения са ми от любимите 🙂 Поздравления!

  • Ана
   ноември 19, 2015

   Много благодаря, заслугата основно е на Мира! Тя съумя да ме мотивира, успокои, вдъхнови – и най-вече заснеме в такава светлина

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *