Гаражна разпродажба в Kanaal

От вторник, 14 април 2015 4 Няма етикети Връзка 0

Ако в плановете ви за следващата събота е шопинг на нови или носени дрехи, аксесоари и бижута, пиене на бира и запознанство с нови хора (или просто много държите точно мен да видите) – Kanaal е място, между 13:30–18:30, защото там ще има Гаражна разпродажба и заедно с още дузина очарователни дами ще изнесем някои артикули от гардеробите си, които си търсят нови собственици.

Ето и малка подсказка: аз ще заложа на сака и връхни дрехи, както и няколко по-дребни аксесоари! Това сако, от колекцията H&M Conscious отпреди няколко години и обличано точно 2 пъти ще бъде сред дрехите, които ще виси на закачалка в събота в очакване на новата си собственичка.

Присъединете се към събитието, за да следите за допълнителна информация и до събота! Следете Facebook страницата на блога, защото следващите дни ще има още подсказки за това, което ще виси за продажба на моя щендер.

 

4 Comments
 • Lin Ilieva
  април 14, 2015

  Хей, хеи,
  Има ли как да си запазя шала? От отдавна го търся, изпуснах го навремето.
  Pretty please? :}

  Лин

  • Ана
   април 14, 2015

   ех, аз се чудех дали да го пусна в продажба този шал, но така казано явно ще го носиш повече от мен 🙂 ще ти го запазя, от мен да мине 😉 (само да го намеря къде съм го прибрала, защото е при летните ми неща)

 • Lin
  април 15, 2015

  Ох, много мило 🙂 Ако искаш мога да донеса подарък-шал, за да си имаш нов, който да ти писва хах. Мисля че имам един, който ще ти хареса.

  • Ана
   април 16, 2015

   няма нужда, мерси 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *