Романтика – неналична

От понеделник, 6 април 2015 2 Няма етикети Връзка 0

Вчера най-неочаквано ми просветна (докато си боядисвах косата и слушах Jazz FM в банята): аз не съм особено романтичен човек, даже по-скоро никак. Аз съм човек практик, откривам с изненада напоследък. И предпочитам вместо цветя за Св. Валентин, човекът до мен да не забравя да ми купи дамски превръзки, когато отива на пазар. Или както се случи вчера – с инструкции по телефона да отиде, избере и купи боя за коса, като на всичкото отгоре уцели точния цвят.

Романтиката е нещо като актуалните модни тенденции за сезона – на пръв поглед са много УАУ, но след 5 години като си видиш снимките с този така актуален аутфит си казваш: господи, къде ми беше акълът?

Така и с романтиката – безкрайно непрактично нещо, точно толкова полезно и удобно като велурени обувки на 10-сантиметров ток в 6-то априлски сняг (за сведение: днес в София вали сняг и е ужасно!)

2 Comments
  • Marto
    април 6, 2015

    Да, какъв е този сняг, мамка му. Аз вчера цял ден обикалям за леки дрешки 🙂 Нищо, очертава се мързелив понеделник. Имаше вчера в Билла- та Бакарди Голд с оригинално канче на промоция- поне до обяд има какво да се прави, пък после и слънце може да изгрее. Колкото до романтиката… не знам, не си боядисвам косата, но джаз фм слушам от време на време, дори веднъж си спечелих книга, или тя беше от класик фм, се тая, още не съм я прочел. Ааааа да Класик фм беше, водещата разправя – имате пет минути да изпратите имейл с отговор на въпроса бла, бла, бла и аз си помислих, ми че то това радио в момента е доста вероятно само аз да го слушам 🙂 и хоп имейлче и верно спечелих 🙂 Верно ще взема дя я прочета тази книга някога, лятото. Весела седмица.

  • Събина
    април 6, 2015

    Просто имаш различна дефиниция за романтика, споко. И моето разбиране за романтика е: разходка с кучето или филм и висене заедно вкъщи. 😉 <3

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *