Галиано

От вторник, 1 март 2011 2 , , Връзка 0

Последните няколко дни новината за изхвърления от Диор Джон Галиано обиколи планетата. С още по-бясна скорост я обиколи новината или по-скоро клипа, в който се вижда как Галиано нагрубява хора от съседна маса в кафене.

Харесвам какво прави Галиано за Диор, както и за собствената си марка. Мисля че хора с неговия талант превръщат модата в нещо много по-близко до изкуство.
След първия скандал, се чудех дали всичко не е нагласено. Но същевременно много се изненадах как Диор изхвърля с едно щракане на пръсти дизайнера, който направи чудеса през последните няколко години. Явно нещата имат дълбоки корени.

През цялото време също така не ми беше ясно как може човек, който е очевидно гей и то от доста ексцентричните, да си позвли да напада и обижда други индивиди. Да обиждаш на религиозна или расова основа е доста долно и обкновено присъщо за хора с ограничен интелектуален капацитет. А с външния си вид и с поведението си съм убедена че през годините самият Галиано е отнасял не един и два презрителни или обидни коментара.
Днес видях и видео, заснето с мобилен телефон. Галиано е очевидно пиян или дрогиран и обижда брутално жените от съседната маса. Не се знае дали те са го предизвикали или не, официалната версия е, че той се е месил в разговорите на компания от съседна маса и обиждал две жени от италиански произход.

От всичко прочетено и видяно до тук силно се надвам Галиано да се погрижи за себе си и да потърси професионална помощ, защото очевидно има спешна нужда от такава. Силно се надявам да се съвземе.

2 Comments
 • voxy
  март 1, 2011

  обидно? нищо обидно не виждам в бръщолевениците на пияния/дрогиран Галиано, които приличат повече на лигавене, нищо чудно да са му вкарали някоя гей-обида и да се е почнало надприказването
  хората трябва да са по-отворени към подобни приказки и да не се засягат, ако не се засягат – те престават да са обиди

 • Ана
  март 1, 2011

  странно ми е как изведнъж всички се нахвърлиха върху него и за две седмици изкочиха няколко „обвинения“.
  на мен ми е мучно за него. изглежда толкова самотен и пиян/дрогиран, както хора, стигнали до някакво дъно

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *