Алкохолът е лош шофьор!

От четвъртък, 22 декември 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Когато компания производител на алкохолни напитки, било то и бира, направи инициатива, която насочва вниманието на хората към разумна консумация и най-вече: разумно поведение след консумация на алкохол, няма как да не приветствам и да се присъединя на секундата, след като получих предизвикателството на Каменица – Алкохолът е лош шофьор.

И така – получих една кутия, в която имаше ето тези неща:

dsc_0034

Очилата са с някакъв ужасен размазващ ефект, като целта е да се покаже как повечето хора виждат света около тях, когато са консумирали алкохол. Слагаш очилата и изпълняваш 3 предизвикателства: оцветяваш картинка, изрязваш кола и правиш ежедневна дейност по твой избор.

dsc_0036

С оцветяването горе-долу се справих, кат изключим факта, че изпочупих върховете на почти всички моливи и докато оцветявах започна да ми се гади ужасно. С рязането беше по-сложно – от размазаното зрение започна да ми се вие свят и се наложи да спирам на няколко пъти, да махам очилата и дори накрая преди финала – станах да се поразходя. Иначе резултатът пак май е горе-долу-приличен.

dsc_0038

Най-сложно беше с ежедневните активности, които реших да са няколко, не само 1. Реших да си измия ръцете, да си сипя вода и да избера дрехи за деня. МЪКА И ДРАМА е резултатът!!! Докато си миех ръцете – цялата баня беше във вода, а ръцете ми мокри почти до лактите. Докато сипвах вода – разсипах по бар-плота и залях една кутия със сладки, а когато се опитвах да избера дрехи – изобщо не можах да различа яке от палто и най-вече кое е моето яке, кое на Александър.

Това е страхотна инициатива, дано достигне до повече хора, защото наистина е важно да подложиш сетивата си на тест!

В навечерието на празниците – a.k.a. голямото пиене и ядене ви призовавам не само да пиете умерено алкохол, най-вече да помните, че не ставате безсмъртни, когато сте на градус и обзети от алкохолна еуфория. Нека кара някой трезвен, повикайте Drink & Dive, вземете такси, преспете на дивана (ако има такава опция, пък може и късметът да ви излезе, знае ли човек).

Лека, полека с повече разум и по-малко глупости, най-вече пазете себе си и околните!

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *