Лично време и нежна грижа

От петък, 23 декември 2016 1 , , Връзка 0

Когато си родител – личното ти време става кът. Когато си майка на момиче, което навлиза в пубертета не само почти не разполагаш с лично време – започваш да се сбогуваш и с част от личните си вещи.

Първо замина един сешоар, който сега е само и единствено лична собственост на Ади, защото е с четка-накрайник и не можело било двама души да се решат с него; после замина най-удобната ми четка за коса – защото мамо, разбираш ли – ти си с къса коса и можеш и изобщо да не се решеш. Накрая замина и четка ми за лице, част от комплекта ми Braun Silk Epil 7 Skin Spa.

И когато получих като подарък (и то точно на именния ми ден!!!) Braun Face 830 не само се зарадвах, ами направо се разтопих! Мисля, че съм писала и преди, че голяма част от уредите ми за лична хигиена и красота – т.е. епилатор, сешоар и т.н. са Braun и принципно съм доволен и верен клиент, като така да получа подарък на марка, от която съм вече доволна – приемам за особено мил жест!

Преди да продължа с кратък разказ колко е як Braun Face 830 – искам да ви кажа, че можете да спечелите ето този Braun Face 832, като се включите в играта във Facebook страницата на блога или в Instagram:

giveaway

Основните предимства на епилатора/четка за лице на Braun са, че е малък, лек, без кабел (т.е. с батерия), бърз, главата се смея лесно и се почиства също толкова лесно. Освен четката в комплекта (за нормална кожа) допълнително могат да се закупят и други за дълбоко почистване, чувствителна кожа и гъбичка за нанасяне на грим/крем/маски. Несесерът е малък и влиза спокойно и в малка пътна чанта, т.е. идеален е и за път.

dsc_0002

Допълнителен бонус, който открих за себе си е, че епилаторът става са махане на малки и „изпуснати“ косъмчета по ръце/крака/триъгълник и така естествено удължаваш периода за основно епилиране или коламаскиране. Основната функция на главата с пинсетите – т.е. на епилатора е за почистване на нежелано окосмяване по лицето, което при нас жените (за разлика от мъжете) е въпрос на кофти гени и зла участ не на свободен избор.

Т.е. този комплект е идеален за жени като мен – с твърде малко време за грижа за себе си, висене по козметични салони и липса на търпение да се занимават с по-дълги и сложни разкрасителни процедури у дома.

В общи линии ако се чудите какво да подарите на жена (майка, сестра, жена, гадже или най-вече дъщеря, която тепърва навлиза в пубертета и трябва да изгражда правилни хигиенни навици) можете спокойно да се доверите на Braun Face 830, който според мотото на компанията е повече от подарък, а според мен е една качествена и вярна джаджа, която при правилна употреба и поддръжка ще служи дълго и вярно!

1 Comment
  • Галина
    декември 23, 2016

    Звучи много добре,а аз като двойно заета (?) ще се разходя да го разгледам отблизо…надявам се скоро,а ако имам късмета и да го спечеля ?

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *