Shedd Crew – Женско царство

От четвъртък, 2 март 2017 0 Няма етикети Връзка 0

 

Shedd е с нова кампания, нов клип и по този повод нашето Shedd Crew разиграва един таг и сега е мой ред да отговоря на следните въпроси:

Какво означава за вас една жена да живее в женско царство?

Да бъде ОК със себе си. Ако трябва да съм по-обстоятелствена, тогава това би означавало да живее в свят, който сама е построила, кариера, която сама е постигнала, отношения за чието изграждане е допринесла.

Ако бяхте кралица, как щеше да се казва вашето кралство?

Evil Bitch Empire. Не бих искала да бъде кралица, намирам ролята за отегчителна.

Кога се чувствате най-красива?

След секс, след тренировка, по време на смислен разговор с интересен човек, след успех. Усещането за красота идва от усещането за удоволствие, за основните неща в живота съм първична.

Какви дрехи ви карат да сте готова да покорите света?

Покоряването на света идва от нагласата, не от дрехите. Нагледала съм се на наконтени неуверени мацки и на небрежни победителки. Обичам да се обличам адекватно спрямо ежедневните си ситуации, има моменти, в които модните тенденции изглеждат смешно. За делова среща бих облякла рокля Max Mara или сако от кашмир Escada, панталон от студена вълна ушит по поръчка, риза с двоен маншет T.M. Lewin и сребърни ръкавели, равни обувки или максимум среден ток. За парти или събитие някоя от роклите ми от Knapp.

Кой е ритуалът ви, с  който се изпълвате с енергия?

Силова тренировка.

От къде намирате вдъхновение?

От всичко и всеки. Възпитана съм да бъда любопитна, любознателна и да наблюдавам околните без да съдя. Така имам свободата да виждам света без предразсъдъци, което е изключително освобождаващо и зареждащо.

Какво ви кара да се чувствате силна и непобедима?

Не знам дали съм силна и непобедима, по-скоро съм перфекционист и имам определени отговорности, които не ми позволяват да се отпускам.

Кое е най-важното качество за една жена?

Вярвам, че добродетелите са общочовешки: висок морал и професионализъм, лоялност и отговорност са качества, които много ценя. Ако има нещо, което ненавиждам, това са посредствеността, завистта, лицемерието и тъпотата. Едно от нещата, което ми липсва е подкрепата, особено между жени. Bitch talk-а на тази територия е съсипващ фактор. Затова съм взела съзнателното решение, че всеки път, когато мога ще помагам и подкрепям всяка жена, която ме помоли за помощ, подкрепа или дори за съвет, без да очаквам нищо в замяна.

Иначе в определени ситуации липсата на сливици и умението да се контролира gag рефлексът помагат.

Ако светът беше женско царство, кои са трите закона, които щяхте да прокарате?

Не мога да отговоря на този въпрос, защото намирам монархичните строеве за морална отживелица, освен това вярвам, че кормилото трябва да се повери на най-добре квалифицираните за определена работа, а тук полът не играе роля. В този ред на мисли е добре да се спомене, че образованието и повишаването на общата култура винаги влизат в употреба.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *