Seaside

От вторник, 5 юни 2012 6 Няма етикети Връзка 0

Този уикенд прескочих до Лозенец и открих морския сезон 2012-та! И понеже напоследък търпя критика, че не публикувам мои снимки и какво нося/обличам – успях да убедя Александър да ми направи няколко снимки от типа – фешън блогър си показва аутфитите. Тази снимка е превю, в момента в който се поосвободя обещавам да има още!

This weekend we inaugurated the 2012 summer & sea season! And as some of you wrote complaints that I don’t show enough of what I actually wear – I’ve tried this time to make some shots of the sort – blogger showing outfits. This pic is a preview – stay tuned for more!

6 Comments
 • Biliana
  юни 5, 2012

  Ако чантата е наистина лилава, в никакъв случай не бих я съчетала с червен цвят балерина.
  Но ако идваш към Италия, е напълно приемливо – именно от италианките се научих да не ми пука, ако комбинирам кецове и елегантна дамска чанта.

  • Ана
   юни 5, 2012

   Наистина е лилава – но цвета е малко по-различен, отколкото е на тази снимка. Ще се опитам да намеря за по-подробния пост по-реалистична такава.
   Иначе принципно комбинирам смело, от малка. Мама ми разказваше, че в Япония я научили, че да съчетаваш цветово обувки и чанта, означавало, че нямаш вкус 🙂

 • Biliana
  юни 5, 2012

  Аха. 🙂
  Отдъхнах си! Всъщност, като малка смятах, че синьото и зеленото не си отиват (и пак зависи от нюансите, като се замисля…). Ела сега да видиш как комбинирам яркозелено със синьо, и стои прекрасно. С лак за нокти blue boy, направо приказка.
  Виж, темата за козметиката и парфюмите ми е любима, но няма да се отплесвам тук. 😉

  • Ана
   юни 5, 2012

   О темата за козметиката и парфюмерията може да бъде също много завладяваща 🙂
   А за цветовете – винаги съм правила абсурдни съчетания, но някак си не мога да се спра 🙂

 • kathryn
  юни 6, 2012

  В последно време, смелостта комбинирана с тънкия усет да съчетаваш неща, които някой е обявил за не съвместими ми прави най-голямо впечатление по улиците или от снимките в мрежата. Мисля, че уникалния личен стил се проявява точно в такива комбинации.
  Еднакъв цвят чанта и обувки ми се струват не само скучни, а направо проява на лош вкус.

  П.П. Не зная, дали се дължи на светлината или Александър е добър фотограф, но синьото на якето ти и на “ баничарката“ зад теб е много завладяващо.

  • Ана
   юни 6, 2012

   Не знам дали имам точно от този тъник усет или просто карам смело с комбинациите, но така е определено по-забавно. А баничарката много ми пасва, да – добър фон се е получил

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *