Rose

От четвъртък, 21 юли 2011 0 , , , , Връзка 0

Последните две лета преоткривам бялото вино. До сега избягвах розето, особено българското поради зверския главобол, който ми причинява, дори в умерени количества. До вчера. След няколко чаши, чиято бройка няма да разкрия, се чувствах добре и вървях в абсолютна права линия, въпреки, че бях на високи токове. За първи път откакто си кунтузих глезена обух високи обувки, а усещането беше смесица от истинско удоволствие и същата доза мъчение.Но за токчета – друг път.

Но да се върна на виното. Enira Rose – препоръчвам на всички любители на жанра. А още по-добрата новина е, че производителите на Enira – Bessa Valley организират Enira Relax Hour в периода от 18 юли до 31 август, в работните дни от 18.00 до 20.00 – съвсем по италиански. А най-добрата новина е, че за всяка поръчана чаша Enira Rose – втората е безплатно. Като голям почитател на традицията за аперитива и съвсем в духа на пост-римското ми настроение и летните жеги, тази промоция ми харесва и мисля да се възползвам, в ето тези заведения (аз лично само в някои от тях, поради личните си предпочитания): Toba&Co, Oscar, Beso, One more bar, К.Е.В.А., Face, Къщата с часовника, Planet.

Вчера открих само един недостатък и той беше по-скоро от страна на Toba&Co – виното не винаги беше добре изстудено, но пък за това достатъчно бързо получавах лед, който поправяше грешката.

0 Comments

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *