Premier Dead Sea

От понеделник, 6 октомври 2014 0 Връзка 0

Ако животът е въртележка – то моят напоследък е влакче на ужасите! Няма такава лу-дни-ца! За това със закъснение, но все пак – преразказ по картинки от SPA часът ми в Premier Dead Sea (намерете ги на партера на Paradise Mall, определено си заслужава!)

Започвам с увертюрата, че последният месец нямам време за нищо, в най-добрия случай спя по 6 часа на нощ и в допълнение вместо от почивка си набавям енергия с твърде хаотичен подбор на храна – основно сладко. В общи линии гарантирана рецепта за отвратителна кожа и ужасно уморен вид.

Premier Dead Sea Bulgaria

И така в Premier Dead Sea пробвах терапията за лице „черно вълшебство“ и SPA терапията за ръце. Терапията за лице в общи линии представлява резултат от любовната среща между високите технологии и богатството на Мъртво море, т.е. високотехнологично вкарване в кожата на полезните съставки. Например маската за лице се сваля със специален магнит, който отстранява твърдите частици, но оставя етеричните масла да действат още в кожата.
Забележка: подробности за всички продукти и подробно описание можете да четете в сайта на Premier Dead Sea, аз ще споделя скромните си лични впечатления.

Premier Dead Sea Bulgaria

Продуктите за лице: всичко, което пробвах върху лицето си беше от високия клас на марката Supreme, но после на ръцете си пробвах и останалите продукти. Текстурата на продуктите беше приятна, нежна и лесна за разнасяне, ароматите по-скоро слаби и естествени – аз така ги предпочитам и най-важното за мен: нито един продукт не беше агресивен и не раздразни кожата ми.

Терапия за ръце: пробвах скаб със соли и след това масло за тяло с билки, заради аромата основно. За първи път пробвам скраб, който има и етерични масла и така едновременно сваля мъртвата кожа и хидратитра (усеща се като лек пилинг и нанасяне на крем едновременно), кожата остава напоена с етеричните масла и дори след измиване със сапун лекият филм, който се получава не пада. Което е супер, защото повечето скрабове, които съм ползвала ми свалят мъртвите кожи, но остават свежата кожа суха и ефектът се превръща в дефект. И скраба със соли от Мъртво море и маслото за тяло с билки стават за цялото тяло, не само за ръцете и правят кожата чудесна – пробвах вече, определено съм доволна.

В допълнение имам и крема за ръце, който предвид сезона влезна в мигновена употреба. Попива бързо, има съвсем лек аромат и прави кожата нежна и гладка, попива бързо без да придава допълнителна лепкавост или хлъзгавост.

Premier Dead Sea Bulgaria

Взех си шампоан против пърхот, защото в смяната на сезоните от няколко години насам (независимо какви шампоани ползвам) кожата на главата ми започва да се бели и сърби ужасно, което е първо убийствено досадно и второ супер непрактично, предвид факта, че напоследък нося основно черни или тъмни дрехи. След 3 измивания кожата на главата ми е супер, косата ми е мека – все едно съм ползвала шампоан + маска или балсам и няма и помен от досадния сърбеж!

Premier Dead Sea Bulgaria

Купих си и дезодорант рол-он, като ме спечели основно лекия аромат и факта, че ролката може да се маха и измива, т.е. дезинфекцира, защото дори да се нанася след душ/вана и т.н. върху кожата – все се получава един обмен на микроорганизми, който дългосрочно резултира в отглеждане на колонии бактерии.

Накратко: ако минавате през Paradise Mall – минете и пробвайте продуктите на Premier Dead Sea, после ми споделете впечатления!

p.s. оказа се, че ни с тази марка се познаваме. Преди 20-тина години мама се върна от Израел с една торба с благинки, които бях забравила на каква марка са, но мама изрови една изостанала опаковка и се оказаха именно Premier!

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *