Moroccanoil

От вторник, 24 ноември 2015 0 Няма етикети Връзка 0

Мина има-няма месец от официалното представяне на Moroccanoil, а аз пиша чак сега. Срам и позор, но някакси естествено ми се вижда – предвид факта, че се оказва да понапиша някакво поне ревю за продуктите, нали така? всъщност сега сериозно: каква точно информационна стойност носи текст от типа: „марка Х влиза на БГ пазара“ в блог? Не се заяждам – сериозно питам! В списание – ОК, носи информацията,ч е марка Х стъпва на даден пазар, особено ако има и линк, адреси в индекса на списанието и т.н. Но аз поне очаквам в личните блогове да има нещо повече от копи-пейст на прес-инфо, а именно лично мнение, коментар, ревю…

И така – ето ви малко снимки на кака ви пред брандиана стена с приятелки (естествено в характерна поза: един крак напред, усмивка и килната глава)

Сега по същество: имах възможността да бъркам в бурканчета и да пръскам от всякакви флакони по време на представянето, така че да придобия представа за текстурата на продуктите. Тук има важна забележка: не мога да правя сравнителен анализ, защото не съм нито професионален фризьор, нито съм бюти-маниак и не притежавам кой знае колко голямо количество продукти за коса, така че мога да се уповавам само на инстинкта си и вътрешния ми барометър: харесва ми или не. Та: харесаха ми, определено.

Лаишките ми наблюдения се свеждат до следното: текстурите не са тежи и лепкави (омацотих си косата с какво ли не, а на следващия ден си беше ОК, без да е натежала, мазна или сплескана) ароматите са супер – като се усеща един и същ водещ мирис, което е приятно – така продуктите си имат свой собствен почерк, но в същото време ароматът не е прекалено силен или натрапчив и не измества мириса на парфюма ми. За сега съм тествала олиото за коса – Moroccanoil Treatment (поради чисто маркетингови причини се избягва името „олио за коса“, за да не се стресне необразованата клиентела, че продукта омазнява косата). Първото шише ми беше подарък, второто си купих, като го ползвам съвместно с Ади Б., като така мога да правя сравнение между 2 тотално различни вида коса: детска, по-фина, ужасно заплитаща се, светла коса и моята: твърда, вече боядисвана, рошава, тъмна коса. Ето тук по-подробно съм писала вече.

Сега тествах шампоан & балсам за коса от серията: Moroccanoil Extra Volume за последните 2 измивания, като така нямам дълготрайни наблюдения, а и косата ми е ОК като цяло благодарение на грижите на фризьора ми и профи-козметиката за коса, а шампоана който последно ползвах е ето този.

Moroccanoil

Та, обратно на Moroccanoil Extra Volume – аз си нося косата рошава, почти не се реша и държа да хвърчи на всички посоки, малко alla току що се събух; като така всичко, което придава още обем е добре дошло, макар че моята коса е доста тежка и с плътен косъм, така че това с обема няма как да стане само с шампоан & балсам. Балсама определено изглажда косъма и рошавата ми коса прилича по-малко на слама и повече на нарочно търсен ефект.

Бонус: на събитието беше и творческия директор на Moroccanoil Анджело Фрачика, който доста подробно демонстрира какво количество и как трябва да се нанасят продуктите – така разбрах, че аз за моята къса коса ползвам около 2-3 пъти повече шампоан, грешката беше поправена моментално!

Moroccanoil

Продуктите на Moroccanoil могат да бъдат намерени в подбрани фризьорски салони.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *