Maximizer срещу Survivor

Колко пъти сте чували твърдението, че мъжете не разбират жените. Не разбирали защо жените обичат обувките си, защо жените държат на бижутата си и защо жените носят червило или гланц за устни в чантите си. Аз пък не съм съгласна.

Разбират ни и още как! Иначе защо онзи, който ми задигна всичко от джоба на якето (обемът на този джоб е колкото на една малка дамска чанта) ми остави гланца за устни? Разбрал е, че като истинска жена имам нужда от моя Dior Lip Maximizer. Разбрал е, че каквото и да ми се случи е добре да бъда с гланц. С гланц животът ми ще бъде по-лек, по-хубав, по-ведър и усмивката ми ще изглежда по-добре. Разбрал е, че като ми е задигнал портмонето няма как да отскоча до най-близкия магазин, за да си купя нов гланц за устни и затова ми го е оставил.

Да, мъжете разбират жените, дори в такива тежки моменти. За това този гланц го наричам вече survivor. Защото преживя похищение и се отърва невредим.

снимка: esquire

Апропо – на този, който в момента ми ползва iPod-а пожелавам от все сърце тежка импотентност или фригидност, според пола.

4 Comments
 • plamenshopov
  април 27, 2011

  и все пак там някой те обича! 🙂

  • Ана
   април 28, 2011

   може да ме разбира, но не ме обича

 • Събина
  април 27, 2011

  заинтригува ме! ще взема да си купя един такъв за лятото 🙂
  (стига да не е една средна работна заплата)

  • Ана
   април 28, 2011

   виж във strowberry или когато минаваш през летища най-добре. Този сестра ми го закупи от летище и беше на 1/2 цената от родния пазар

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *