Knapp – булчинска колекция

От четвъртък, 11 май 2017 0 , , , , Връзка 0

Аз съм отвратителен циник и прагматик, като така съм дълбоко убедена, че сватбите и прилежащите към тях разходи като цяло са неоправдани – повечето хора, на чиито сватби съм била в последствие се разведоха, някои доста грозно. Като така винаги съм твърдяла, че булчинската рокля в класическия й за българската булка вариант: помпозна, натруфена, от материи наподобяващи пластмаса и като допълнение ненужно скъпа е най-тъпоумната покупка, която една жена може да направи. В много редки случаи и за някои изключителни рокли, които биха могли да се използват в последствие като парти-рокли, коктейлни рокли или дори ежедневни такива имам по-добро мнение.

И така съвсем неочаквано и за огромна лична моя изненада – искрено харесвам булчинските рокли (всички модели можете да видите ЕТО ТУК)  на Knapp и прелестните бижута и аксесоари на Paieta (някои ги искам в черно, веднага, моля).

Ето и 3-те рокли, между които бих избирала, ако някой ден изтрещя тотално или пък открия някаква смислена причина, за да се омъжа (оженя, знам ли – оставам си вратички за всякакви опции):

Последната в цвят различен от бяло, но знам, че Антония & Кристина ще проявят разбиране към поредната ми прищявка! Тази рокля – заради кройката, принципно я искам в някакъв тъмен цвят, като вечерна, за поводи най-различни, както и за гуменки/сандали и широкопола сламена шапка за лятно безхаберно шляене и консумация на коктейли с приятелки.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *