Idéalia

От неделя, 22 април 2012 0 , Връзка 0

Когато някой си е направил труда да разбере какво ме вълнува, какво харесвам и за какво пиша и ми изпрати покана – и то персонализирана, е нещо като малък момент на дзен, в който си давам сметка, че поддържането на този блог може би не е съвсем безцелно.


Д-р Радина Денкова

Така миналата седмица ми писаха представителите на Vichy и ме поканиха на представянето на новия крем на марката – Idéalia. За съжаление хванах края на представянето, защото преди това бях на дегустация – winebox представяха 100 вина от портфолиото си – събирам сили, за да напиша просторно впечатления, които уви са малко замъглени към края си.


Нямам идея какво говоря тук – но явно съм убедителна 🙂

Да се върна на крема: ползвам го от 2 дни – проклето любопитство! И към момента съм доволна. За съжаление съм с чувствителна, леко суха и фина кожа, която за разкош има склонност към зачервяване и повърхности капиляри, трудно понася кремове и за капак вече имам първите си бръчки. Красотата да минеш 35! Та Idéalia към момента ми понася добре: не ми дразни кожата след нанасяне, не смъди, пари и нямам едно противно чувство на „запотяване“ на лицето. Кремът е богат и по-плътен, което предполагам го прави по-подходящ за по-зрели кожи. За сега не мога да преценя дали и как действа, ще пиша пак след седмица-десетина дни.

Мястото беше – Музейна галерия за модерно изкуство и розовото определено стоеше добре!

p.s. Обещах да разкажа и за кремовете Solutions на Avon, което ще направя през седмицата – обещавам! Те определено ще са по-интересни на всички под 30 години.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *