H&M Studio S/S 2016

От понеделник, 22 февруари 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Тази седмица на 25-ти ще бъде премиерата на пролетно-лятната H&M Studio колекция. Премиерата ще пропусна за сметка на Innovation Explorer, но ето малко предварителни снимки. Харесвам повече мъжката, отколкото дамската колекция, от която всъщност харесвам най-вече ето тази плажна рокля:

HMSTUDIOss16_Lookbook_women (18)

Иначе концепцията е яка: жената бохо-експлоратор-пътешественик, която може да комбинира всичките си дрехи по всякакъв начин, гардеробът й не е особено голям, може да го натъпче в един сак и да хване първия самолет за която дестинация си пожелае. Теоретично е супер, практически за мен лично е по-сложно в тези гами, защото са ми твърде ярки и шарени и не бих имала кое с какво да комбинирам, освен ако не се сдобия с цял сет, а част от едноцветните дрехи (като синята рокля/туника по-долу) са твърде къси.

Ако бях момче, обаче – това определено щяха да са моите дрехи! Всъщност чудя се защо дамската и мъжката колекции са толкова различни – концепцията за вагабонт-пътешественик присъства като водеща линия и при мъжете, и при жените. Но докато дамските дрехи са леко хаотична експлозия от материи, текстури, цветове, десени, петна, принтове, линии… то колекцията за момчетата е изградена значително по-елегантно в градирани тонове. Ако това беше решението и за момиченцата, определено щях да съм по-въодушевена.

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *