Heidi Klum x Lidl

От четвъртък, 10 август 2017 0 Няма етикети Връзка 0

След Viktoria Becham,  Alexander McQueen, Zac Posen Missoni и др., които правиха колекции за Target, след епичните дизайнерски колекции на H&M, някак беше съвсем логично Lidl, които имат 10 000 магазина да направят нещо в посока развитие текстилната си линия. И съвсем логично изборът е Хайди Клум. Какво е сътворила тя (освен животинския принт, който се вижда и от тази снимка) предстои да видим след 18 септември.

Това ли е бъдещето на модата? Маркетинг на раменете на популярни имена и дизайнери, дрехи на достъпни цени, изработени в ограничени количества, за да се предизвика състезателния хъс на купувача?

Докато не видя дрехите – нищо не мога да кажа, разбира се. Освен това в Lidl съм купувала повече от чудесни спортни дрехи и долно бельо, които без претенции за сексапил или последен моден крясък, ми дават нужния комфорт и функционалност на достъпни цени. Просто си задавам въпроси, защото посоката, в която модната индустрия се движи понякога не ми допада, принципно отношение, просто конкретния повод отново ме наведе на размисъл как консумираме, потребяваме и използваме модата.

 

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *