Game of Thrones подаръци

От вторник, 2 април 2013 39 Връзка 0

1

Ако някой някога бъде осенен от амбицията да се превърне в сериозен и четен блогър – то никога, абсолютно никога не трябва да се съгласява да прави игри с награди за читателите на блога си!

Наградите са абсолютна проява на лош вкус, особено предвид факта, че решаваш да подаряваш и раздаваш толкова прекрасни неща, които иначе би могъл да задържаш спокойно като подаръци за себе си. Откачена работа, нали? Питам се кой ли би искал да раздава награди доброволно, но знам пък че винаги има желаещи получатели!

Отегчих ли ви до безкрай? Добре, защото винаги трябва да има и доза мъка преди всяка добра (за вас!) новина: един щастливец ще получи този Game of Thrones комплект от (както е модно да се казва: лимитирана серия) фенски артикули, а именно голяма пътна чанта, мъжки суетшърт с качулка и обложка за ipad.

Снимката не е прекрасна и това е съвсем нарочно – малко по-късно по-добрите снимки ще се появят на Facebook страницата на блога – така че можете и там да хвърлите по едно око.

Бележка: суетшърта е мъжки размер L. Така че може би целият комплект е по-подходящ за мъж.

За да спечелите този комплект Game of Thrones трябва само да ми оставите коментар под този пост от максимум 2 изречения и да ми кажете – кой е любимият ви мъжки образ в сагата на HBO и защо. Имате една седмица – от днес до вторник – 9ти април.

Също така се налага да живеете в България.

И после стискайте палци random.org да бъде благосклонен към вас. Победителят ще получи мейл от мен на 10ти април, така че се постарайте да оставите верни мейли в полето при коментирането.

Това е, за сега – успех на всички!

39 Comments
 • sugarfreenora
  април 2, 2013

  Тириончо always and forever 🙂 Защото е умен, пресметлив, има вкус към удоволствията в живота и е най-нестереотипен от всички мъжки персонажи. И по много други причини, но две изречения не стигат.

 • Аспарух Калянджиев
  април 2, 2013

  Ако не броим Нед Старк, който беше великолепен в първи сезон, но го утрепаха скоропостижно, сегашният ми любимец е Тирион. Защото въпреки че е (да бъдем политкоректни?) „малък човек“, не позволява това да му пречи и преодолява пречките по пътя си с ум и хитрост – но пък въпреки че се старае да изглежда кораво копеле, отдалеч личи, че има добро сърце.

 • Филип
  април 2, 2013

  Джон Сноу – малко нетрадиционен избор, но той досега не ме е подразнил нито веднъж – винаги реагира правилно и изкарва максимума от ситуацията… 🙂

 • Filiz Mehmed
  април 2, 2013

  Аз също съм за Tyrion Lannister .. много забавен за мен мъжки персонаж .. с една дума .. хиена 🙂

 • Георги
  април 2, 2013

  Тирион – умен, комбинативен, благороден, леко циничен и различен от останалите Ланистъри.

 • Hristofor Dobrev
  април 2, 2013

  Нед Старк, разбира се, защото е Мъж, като казвам мъж имам предвид характера който притежава.
  Когато отряза главата на „дезертьора“ в първия епизод, това така ме разтърси, но пък показа, колко е трудно, и какво означава да отстояваш правилата.

 • kathryn
  април 2, 2013

  Тирион, безспорно ми е фаворит. Заради погледа му върху живота, хората и жените, разбира се. Той е доказателство, че големият човек може да е във всякакво тяло. Силно стискам палци, Мартин да не се окаже до там зъл и да не ни лиши от него, както добре умее да прави.

 • Гарга Рошава
  април 2, 2013

  Може ли да не се наредя и аз тук… споделяйки пристрастие към Джон Сноу. Тирион също заслужава, но виждам, че си има достатъчно фенове, докато Сноу от своя страна трябва да се бори за мястото си живота не само с произхода си, а и с истинските суровости на Зимата.

 • CHILIEV
  април 2, 2013

  Страхотни подаръци и благородно завижда още от сега на победителя. Нарочно не се включвам защото нито имам iPad, нито ще се намъкна в L-ка, но нямаше как да се въздържа. Класирал съм го като най-увлекателния сериал евър, а 3-тия сезон започна много обещаващо, няма съмнение, че ще бъде не по-малко интересен от предходните.
  Поздрави и нека random генератора бъде с вас 🙂

 • Nadya
  април 2, 2013

  Аз обичам Джон Сноу. Той ми е любимият персонаж, има добротата на баща си, много е силен и много борбен характер. Перфектният мъж! И харесвам кожените палта, които носи :)))

 • Elena Asenova
  април 2, 2013

  Joffrey Baratheon! Въпреки че е негативен герой ми е безкрайно интересен начинът, по който образът му (де)градира, а това винаги е важно, за да подхранваш апетита си към един сериал.

 • Vee
  април 2, 2013

  Jaime Lannister – по-негативен трудно може да стане, не се и старае, обаче някакси влиза в категорията „толкова е гаден, че чак е симпатичен“ 🙂

 • nervousshark
  април 2, 2013

  Самуел Тарли, защото често най-голяма смелост е нужна, за да се пребориш със собствените си страхове.

 • katya
  април 2, 2013

  петир кутрето, който се разгръща като достоен съперник на тирион, а и HBO са намерили страхотен актьор, който допълнително обогатява персонажа 🙂

 • Надежда Василева
  април 2, 2013

  Моят любим персонаж е Самуел Тарли, защото е толкова мил, наивен, добронамерен и лекичкоооо безотговорен и някак си по детски ми напомня за човека, който и аз някога бях. Не е главен персонаж, но много интересен поне за мен.

 • Цветина
  април 2, 2013

  Значи аз пък си избирам Кал Дрого Khal Drogo заради него самия и жена му най- прекрасната 🙂 и беше голям боец 🙂

 • Ivan Nikoloff
  април 2, 2013

  Здравейте! Моя човек е Брон, воинът на Тирион с мистериозно минало. Той е уникално добър в битка и стратегия да излезе от нея като победител. Определенно бих искал да притежавам, много от неговите черти. Сцените в които участва са едни от най-интересните особено в S03.01. си умрях от смях докато развързваше с език.

 • Eoc
  април 2, 2013

  🙂 Джон Сняг, защото винаги прави това, което трябва, колкото и да не му се иска в повечето случаи.

 • Lucifer
  април 2, 2013

  Аря Старк – Ари конярчето, духа на Харънхал и Аря просякинята, убиеца на предатели. Изобщо Аря от като хваща Игла до там където съм я чел в Пир за врани.

  • Ана
   април 2, 2013

   айде сега дай и един мъжки любим герой, за да те включа в томболата 🙂

 • Lucifer
  април 2, 2013

  След като ми направиха забележка, че било за мъжки герой, а не за герой ще коригирам мнението си ( и това изречение не е част от двете за участие):

  Колкото и да е прозаично – Джон Сняг – син на баща си, мъж от Нощния страж, владетел и пазител. Нямам търпение да прочета Танц с дракони за да видя какво става с него.

 • Green
  април 2, 2013

  Тирион Ланистър – умен е, с остър език, не е типичен Ланистър. Добре балансира между доброто и лошото.
  Long live the Imp

 • Антоанета Костова
  април 2, 2013

  Тирион Ланистър!!!! Поредното доказателство,което ни се дава от великите творци, че височината и изобщо физиката не са всичко!(Ниските персонажи на Толкин, Йода от Междузведни войни на Лукас… ) Изумява ме как всеки път успява да се самоиронизира, да „бълва“ мъдрости и оцелява в тези задкулисни игри по начин, по който не всеки би успял. Освен пълнотата на персонажа хубавото усещане още повече се допълва и от изключително добрия избор на актьора – Питър Динклейдж!!!! Определено е една от основните причини на гледам сериала! 🙂

 • Юлия
  април 2, 2013

  Джон Стоун – красив, скромен, благороден.

 • bemberski
  април 3, 2013

  Ще се издам, че не съм гледала сериала (може би последният човек във вселената с достъп до интернет), но ми стана интересно и ще прогледам май.

 • Galia Todorova
  април 3, 2013

  Най-симпатичен ми е Тирион Ланистър, май както на повечето хора тук. 🙂

 • ospam0x
  април 3, 2013

  Белите бродници са любимите ми герои, заради цялата мистика, легенди и страха който идва от тях, самата потайност и разкази за тях, както и историите за земята на вечната зима.

 • mokolad
  април 3, 2013

  Джон Сноу ми е любимият мъжки образ за момента. Неговите глави в книгата винаги са ми били интересни, а и около него се върти мистерията за родителите му, която с нетърпение чакам да бъде разбулена… Ама тихо да не чуе Мартин, че и той ще се спомине като другите ми любимци.

 • Димитър
  април 3, 2013

  Жакен Хагар! Мистериозен и безотказно смъртоносен. И все пак някак … мил. Поне с Аря е такъв 😉 Или най-малкото е човек на честта де, тя му спаси живота все пак.

 • Криси
  април 3, 2013

  Разбира се,че Джон Сняг.Новият Лорд командир на Вала,копелето което никой не иска,ще се докаже и ще се превърне в герой.

 • colibrithalassinus
  април 3, 2013

  Аря Старк, защото е умна и смела! 🙂

 • colibrithalassinus
  април 3, 2013

  Ох, мъжки герой! И аз се осъзнах в последствие 🙂 Нед Старк, категорично!

 • opexume
  април 3, 2013

  Тирион Ланистър – малкият човек с голям характер,Харесват ми иронията и сарказмът които бликат от него докато всички са заети да се борят за власт -Better chance of finding feed than glory.

 • IKG
  април 4, 2013

  Тирион Ланистър е моят човек! С неговата самоирония и различен поглед върху нещата.

 • Люси
  април 4, 2013

  Джайм Ланистър, защото започна като възможно най-неприятния персонаж, което за тази поредица значи много, но с напредване на повествованието и особено в неговите глави, се очовечи донякъде. И се оказа че е колкото циничен толкова и наивен.

 • М
  април 5, 2013

  Без колебание – Тирион. Толкова „двустранен“… Впечатлена съм и от актьорското майсторство, което оживява характера толкова добре.

 • RedSonja
  април 8, 2013

  Петир Кутрето! Хитър, много умен, но и романтично благороден!

 • Лу
  април 8, 2013

  Безспорен фаворит – Тирион Ланистър. Исполин в образ на джудже. Остроумен, с невероятно чувство за хумор и самоирония, любител на живота и на жените. Веднага след него са Джон Сноу, Роб и Бран Старк, следвани от Джора Мормон. Все мъже на дълга, верността и мъжеството.

 • BV
  април 9, 2013

  Тирион Ланистър – директен и конкретен е в общуването си. Образът ми харесва с неперфектността си, насмешката над физическото и вътрешния си конфликт.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *