Clandestino Veneto и специална отстъпка!

За тези от вас, които са нетърпеливи – можете да ползвате специална отстъпка от -15%, при закупуване на ръчно изработените дървени очила Clandestino Veneto, като използвате специалния код: anablog. Важно: намалението не важи за модели, които вече са намалени или са в промоция.

_DSC0408

_DSC0426

А сега за тези, които имат търпение, искат да разгледат малко снимки и т.н.

_DSC0444

_DSC0447

_DSC0466

Поиграх си малко аз на фотограф, като с тези диоптрични рамки и слънчеви очила е наистина удоволствие да се борави – приятни са на допир, леки и удобни са за носене, освен това има по нещо за всеки вкус и стил. Вкъщи имаше малка драма, защото Ади Б. много искаше всички рамки, които бях взела за снимки да останат за нас (под нас да се чете нея, защото много й харесаха) – което само по себе си е феноменален успех, защото тя мрази и не носи слънчеви очила, нищо, е има 3 чифта: 1 Carrera, 1 Ray Ban и 1 Chicco, които вероятно вече са й супер-малки.

_DSC0488

_DSC0558

Поради липсата на място за Япония си бях взела само един чифт очила, а именно тези – модел Giuffa:

safe_image

Като милите очила минаха през какво ли не: бяха полети с бира, изпуснати в Тихия океан, Ади седна върху тях – не знам как оживяха!

_DSC0498

_DSC0511

Тази импровизирана фотосесия на очила в домашни  условия беше възможна благодарение на курса по кулинарна фотография, който изкарах в Goodlife – т.е. торта може и да не успея да снимам (щото преди това ще се наложи да я приготвя!), но натюрмортите вече са ми слабост! При това тези снимки тук не са задължително най-добрите ми кадри, нито са обработвани.

_DSC0534

_DSC0581

_DSC0587

p.s. снимки от Япония – по-нататък, когато ми остане време да подбера снимки и да започна да описвам пътешествието ни!

2 Comments
  • Ангелина Присадашка
    юни 10, 2016

    Снимките са супер. И аз, като Ади Б. ги искам всичките….

  • Маргото
    юни 21, 2016

    Очилата Clandestino наистина са уникално яки.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *