Chivas + Goodlife

От петък, 30 септември 2016 0 Няма етикети Връзка 0

Никога няма да спра да го повтарям: най-ценното, най-важното и най-значимото, което получавам откакто имам този блог е възможността да се запознавам със страхотни хора!

4

5

И така, миналата сряда по покана на Chivas Regal и Goodlife.bg се озовах сред храна и уиски, за които определения като много добри, много вкусни, невероятни, уникални и т.н. са нищо друго, освен думи – т.е. за да ме разберете трябва да опитате!

6

7

8

И като казвам, че трябва да опитате – съм съвсем сериозна – Chivas Regal и Goodlife.bg организират кулинарни-фотографски уъркшопи в които можете да участвате, като последвате указанията ето тук. Първият уоркшоп е в събота, т.е утре, но цялата кампания продължава 6 месеца, така че моля хора, дерзайте, снимайте храна и пращайте снимки, защото курсовете на Goodlife са един път, ама ЕДИН път наистина.

Относно храната – ако сте проточили достатъчно лигички, можете да наминете през Grape Central, където Ивайло Игнатов твори чудеса! (за протокола, Ади е заявила, че иска някой ден да има хотел на морето с голям ресторант, а за главен готвач – да покани Иво – дете с вкус, какво да ви кажа!)

13

 

Всички снимки са дело на Кристина Маркова – от тук насетне моето официално +1 за алкохолни дегустации!

Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *