Бенетон ревю + Benetton Wool is Cosmo Cool

От понеделник, 31 октомври 2011 4 , , , Връзка 0

Най-накрая за ревюто на Бенетон от миналата седмица! В Мол-а на Стамболийски, в една студена есенна софийска вечер, след ужасно натоварен ден – най-веселото парти-ревю с много смях, цветове и топлина.

Освен самото ревю (аз си заплюх поне 15 неща, не знам къде ще ги сместя) имаше и забавна част: Поли Генова и децата от Бон-Бон направиха истинско шоу – звучи като клише, знам. Обаче беше много весело и мисля, че всички присъстващи се забавляваха искрено. Хлапетата са невероятни и факта, че са свикнали със сцената и поради това могат искренно да се забавляват докато дефилират и пеят/танцуват направи представянето на детската колекция весело до степен, че започнах да искам и аз точно тези дрехи, които показваха децата.

Но ако трябва да съм честна – това усещане го имам всеки път, когато купувам от там дрехи на дъщеря ми – толкова са жизнерадостни, че започвам да тъгувам по отминалото ми детство и да изпитвам носталгия към годините прекарани като дете в Рим, когато повечето ми дрехи бяха именно от Бенетон.

Поли Генова беше супер лъчезарна – не знам дали е въпрос на обиграност или е такава винаги на сцена, но беше много ведра, усмихната и лъчезарна. Сега искам да я гледам на живо – ако някой знае къде пее или кога/къде ще има неин концерт – моля да казва!

Имаше и още атрактивна програма – от балет Арабеск бяха интерпретирали темата за Lana Sutra в танц. Повече за проекта Lana Sutra тук.

Освен ревюто бяха обявени победителките в конкурса Benetton Wool is Cosmo Cool – конкурс организиран от двата бранда, който е събрал на специална уеб страница снимки на стотици момичета с техните идеите и интерпретациите как да се носят вълнени дрехи и аксесоари. Подробно снимки на колекцията и събитието тук.

Ето и малко снимки:

пристигам закъсняла, но имам място на първи ред 🙂 благодарение на Николета

Поли Генова и хлапетата. Поли беше с много сладка рокля!

хлапетата напускат сцената – малки градски номади


тази кукла – с ангелски глас – събираше парички в шапка от публиката (после се оказа, че не е трябвало и всички много се смяхме)


Lana Sutra – а аз през цялото време гледах шаловете, в които танцьорите бяха омотани. Да, много са здрави, за това имам още живи шалове отпреди 22 години!
къси панталони + плътни чорапи е way saxier отколкото обикновен минижуп! това разбира се е личното ми мнение, но намирам тази комбинация за много по-изискана

заявка: предстоят именният ми ден, Коледа и рожденният ми ден – ето тези обувки искам, моля! нося 40 номер

и малко професионални снимки:

ето този много, амо много ми заприлича на Мартин!

с Детелина – главната редакторка на Cosmopolitan България

с Николета – PR-a на Benetton в България

4 Comments
 • Nadinka
  октомври 31, 2011

  Наистина много свежи 🙂
  Много ми харесва синята плетена рокля!

  П.С. Наш Марти е много по-хубав от този на снимката 😀

 • Ана
  октомври 31, 2011

  Плетените рокли са фантастични! Изобщо пуловерите от тази колекция са толкова хубави, че ги искам всичките 🙂 и не само пуловерите де
  А това момче на живо всъщност е много по-хубаво отколкото на снимката 🙂
  А Мартин така и така е почнал със снимките – направо да се захваща и с манекенстване

 • Irena Ivanova
  ноември 1, 2011

  Било е страхотно..жалко за пропуска..

  • Ана
   ноември 1, 2011

   определено беше много приятна вечер 🙂

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *