Alpha Avon – съвкупно мнение

От вторник, 4 октомври 2016 3 Няма етикети Връзка 0

Когато трябва да коментирам съвместно с някой друг нещо конкретно – винаги става по-интересно. Такъв беше и случаят с ароматите Alpha на Avon, които получих за тест.

Идеята на парфюмите е, че вървят в комплект: дамски и мъжки, за да се допълват взаимно, т.е. всеки си се парфюмира сутринта и в един момент, като се съберат двамата на едно място и става УАУ! – това последното, както се досещате е п-скоро моята интерпретация.

И така: тествахме ги в офиса 2 жени и 2 мъже, като всички единодушно харесахме мъжкия парфюм (аз особено много, бих го ползвала с кеф), женския малко положението беше 50 на 50, като определено не е моят аромат – малко по-сладникав ми идва, в общи линии го определихме като аромат за по-светла жена, изобщо не седи добре на кожата ми, но пък за сметка на това седи чудесно на една от моите колежки, Елица.

avon-alpha2

(изобщо ако си търсите фокус група за тестване на продукти и услуги – ние сме един ударен колектив, може би трябва да го измисля като отделна дейност…)

На кратко: и двата парфюма са добри, особено предвид цената, но тъй като женския не е моя, ще попиша за мъжкия: по някакъв начин ми напомня на познати, почти класически парфюми (Calvin Klein, Jean Paul Gautier и сходни, по-свежи аромати) с дървесен аромат на бергамот, кедър и лека нотка на бренди и подправки – примерно индийско орехче. Прилично траен, без да е много силен или натрапчив, остава приятно за поне половината ден, а до вечерта има лек аромат.

В момента в сайта Avon Alpha за нея и за него – са на промоция, така че можете да се възползвате!

p.s. парфюмите ми бяха предоставени за проба, тест и коментар от ПР агенцията на Avon

p.s. на p.s. може би трябва да помисля за въпросници за попълване и оценяване на парфюми, пък и всичко останало, което ми попада за проба!

3 Comments
 • Христина
  октомври 4, 2016

  Ани, много харесвам постовете ти. Както винаги небрежно свежа си.
  Искам само да ти обърна внимание, че неправилно си изписала Calvin Klein. Фамилията е изписана погрешно.

  Сърдечни поздрави!

  • Ана
   октомври 4, 2016

   Много благодаря за коментара – поправих! Изобщо не знам за какво съм мислила, за да направя тази смешна грешка 🙂

 • катерина
  декември 19, 2016

  Луда да стана не бих поръчала от тях отново нито от oriflame

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *