5th Premier Gastronomy Festival – дегустационната вечеря!

От сряда, 8 февруари 2017 0 Няма етикети Връзка 0

Отлагах този пост доста дълго време, но тъй като февруари е най-досадният от всички месеци в годината – нито е зима, нито е пролет, студът вече е изпил всичките ми сили, дните започват едвам-едвам да стават по-дълги, но има още много какво да се желае, не знам какво интересно се случва, защото не ми се излиза, рожденият ми ден е отминал и съм в пост-Сатурнова дупка – изобщо – адска мъка! За това има нужда от допълнителна доза красота и вкусови усещания.

Сега е идеален момент, за да си припомня това великолепно, горманско и хедонистично преживяване, което представляваше дегустационната вечеря на Шеф Жорди Естеве, от ресторанта Nectari с 1 звезда Michelin в Барселона, в рамките на петия Гастрономически фестивал в Банско/ 5th Premier Gastronomy Festival в Premier Bansko Hotel.

7-степенно меню, вино за всяко блюдо внимателно подбрани от Bibendum – как да не искаш да се върнеш назад във времето, м? И понеже връщането е невъзможно – възнамерявам да следя внимателно каква ще бъде програмата тази година, за 6-тия Гастрономически фестивал, така че да си организирам правилно времето и да се поглезя с повече красота и храна!


Все още няма коментари

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *